02 / 05 / 2024

Pekcan Gruptan dekorasyon önerileri

Pekcan Gruptan dekorasyon önerileri

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Erdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Pekcan Havuz Narlıdere'de Havuz Market açtı!

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmet veren Pekcan Havuz, Narlıdere'de yaşama geçirdiği Havuz Market ile önemli bir yeniliğe imza attı. Havuz Market bünyesinde, havuz ekipmanları ve aksesuvarları bulunuyor...

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Pekcan Gruptan dekorasyon önerileri Haberi

Pekcan Gruptan dekorasyon önerileri

2011 yılından beri inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Pekcan Grup, verdiği kaliteli hizmetiyle tüketicinin hayalinde kurguladığı dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor. Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor. 


Kapı ve pencere sistemleri, yer döşemeleri, mutfak-banyo ürünleri gibi evlerin her köşesini yenileyen Pekcan Grup, sektörlerinde lider markaların bayiliğini yapıyor. Tecrübeli mimarlar aracılığıyla üç boyutlu projelendirme hizmeti verip, , profesyonel mimari desteği ile buluşturuyor. Ürün yelpazesinin genişliği ile de alternatifler oluşturarak, yaratıcı fikirlerle modern yaşam alanları tasarlıyor.


2014 yılı sonunda faaliyetine başlayan Pekcan Grup, 250 m2 alana kurulu Kuşadası sanayi deposuyla zamanında teslim avantajı...