26 / 07 / 2024

pekcan havuz arge

pekcan havuz arge

Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Pekcan Havuz, havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bıraktı.

Dilek Pekcan Mişe kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Pekcan Mişe kimdir? Dilek Pekcan Mişe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dilek Pekcan Mişe'nin biyografisi...

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

Genmaps Teknoloji Ve Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genmaps Teknoloji Ve Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hasan Doğan tarafından kuruldu.

Ruhsar Pekcan: Esnafımızın kira desteği alması için gerekli altyapı tesis edildi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkara verilecek doğrudan hibe ve kira desteğiyle ilgili, "E-devlet üzerinden yapılabilecek destek başvurularının, en geç ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz" dedi.

Ruhsar Pekcan: Esnafa kira yardımı için Maliye Bakanlığı’na talepte bulunduk!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafın desteklenmesine yönelik kira yardımları için Maliye Bakanlığı'na gerekli taleplerin yapıldığını açıkladı.

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arı tarafından kuruldu.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

pekcan havuz arge Haberi

pekcan havuz arge

Havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. 

Nurdan ve Alp Pekcan'ın kurduğu Pekcan Havuz'un projeleri arasında; Folkart Mavişehir. Gaziemir'de 4 bin metrekarelik Fes SPA, Yunusoğlu Narlıdere ve Korupark Balçova siteleri, Manisa Universiade, Kavuklar Point Bornova yer...