28 / 04 / 2024

Pekcan Havuz mimoza kent projesi

Pekcan Havuz mimoza kent projesi

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın tamamladığı Mimoza Kent Sitesinde, 2'si yüzme, 2'si süs olmak üzere; toplam 4 havuzun yapımını başarıyla bitirdi.

Bakan Pekcan duyurdu! Destek ödemeleri bugün başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kovid-19'dan olumsuz etkilenen yiyecek ve içecek hizmet sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Ruhsar Pekcan açıkladı! Özbekistan ile 31 milyon dolarlık anlaşma!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Eximbank, ihracatın finansmanı için Özbekistan’daki Agrobank ve Turonbank ile 31 milyon dolarlık iki rotatif bazlı kredi anlaşması imzaladı." ifadesini kullandı.

Ruhsar Pekcan açıkladı! Stratejik hedefimiz AB'ye tam üyelik!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye-AB ilişkilerinde pozitif bir gündem için fırsat mevcut. Bunun için çalışmaya hazırız." dedi.

Ruhsar pekcan: 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Serbest bölgelerde yabancı sermayeli firmalar tarafından bugüne kadar toplam 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapılmıştır." dedi.

Ruhsar Pekcan'dan Arnavutluk açıklaması: Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, altyapı yatırımları özelinde Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar Arnavutluk’ta yaklaşık 1,8 milyar dolar değerinde 31 proje hayata geçirdiğini belirtti. Pekcan, Arnavutluk'ta "Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

Dilek Pekcan Mişe kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Pekcan Mişe kimdir? Dilek Pekcan Mişe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dilek Pekcan Mişe'nin biyografisi...

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

Ruhsar Pekcan: Esnafımızın kira desteği alması için gerekli altyapı tesis edildi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkara verilecek doğrudan hibe ve kira desteğiyle ilgili, "E-devlet üzerinden yapılabilecek destek başvurularının, en geç ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz" dedi.

Ruhsar Pekcan: Esnafa kira yardımı için Maliye Bakanlığı’na talepte bulunduk!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafın desteklenmesine yönelik kira yardımları için Maliye Bakanlığı'na gerekli taleplerin yapıldığını açıkladı.

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arı tarafından kuruldu.

Pekcan Havuz mimoza kent projesi Haberi

Pekcan Havuz mimoza kent projesi

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmetler sunan Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki başarılı uygulamalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 


Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın  tamamladığı Mimoza Kent Sitesinde, 2si yüzme, 2'si süs olmak üzere; toplam 4 havuzun yapımını başarıyla bitirdi; yine Eroğlu İnşaat'ın iştiraki Tuval Yapının Manisa'da sürdürdüğü Manisa Modern projesi için de çalışmalara başladı. 


Nezih ortam Eroğlu İnşaat'ın,9,5 dönüm üzerine 30 milyon TL.'lik yatırımla kurduğu Mimoza Kent Sitesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 138 adet daire bulunduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Eroğlu, projeyi 18 ayda gerçekleştirdiklerini ve site sakinlerine nezih ve huzurlu bir atmosferde yaşam sunduklarını söyledi. 


Site içinde fitness salonu, yüzme havuzları, 24 saat güvenlik, çocuk oyun parkı, kapalı yeraltı otoparkı...