01 / 05 / 2024

Pekcan Havuz tesisleri

Pekcan Havuz tesisleri

Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Pekcan Havuz, havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bıraktı.

Alaçatı Beach Resort’ta Pekcan Havuz imzası!

Sektörde 21 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, butik tatil köyü konseptiyle hizmet veren Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirdiği havuz ve Spa projeleriyle başarılı bir uygulamaya daha imza attı.

Pekcan Havuz, Fluidra ile işbirliği yapacak!

Pekcan Havuz Kurucusu Alp Pekcan, havuz sektörünün dünyaca ünlü markası Fluidra Group'un Barcelona'daki üretim tesisleri ve mağazasını ziyaret etti. Pekcan havuz ekipmanları hakkında bilgi aldığını söyledi.

Pekcan Havuz Lyon Piscine Fuarı'na katıldı!

Pekcan Havuz Kurucuları Nurdan ve Alp Pekcan, havuz sektörünün önde gelen organizasyonları arasında yer alan ve 4 gün süren Piscine Fuarı'nda güncel yenilik ve teknolojileri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde havuz sökülüp yenilenecek!

Kağıthane Belediyesi; Kağıthane İlçesi Nurtepe Sosyal Tesisleri Alt Alanındaki Mevcut Havuzun Sökülüp Yeni Havuz Yaptırılması İşi 23 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkıyor.

Pekcan Havuz Mimoza Kent Sitesi'nde dört havuzun yapımını bitirdi!

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın Hıfzıssıhha'da tamamladığı Mimoza Kent Sitesi'nde, ikisi yüzme, ikisi süs olmak üzere toplam dört havuzun yapımını bitirdi.

Eroğlu İnşaat ve Pekcan Havuz'dan işbirliği!

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın tamamladığı Mimoza Kent Sitesinde, 2'si yüzme, 2'si süs olmak üzere; toplam 4 havuzun yapımını başarıyla bitirdi.

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

Pekcan Havuz Narlıdere'de Havuz Market açtı!

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmet veren Pekcan Havuz, Narlıdere'de yaşama geçirdiği Havuz Market ile önemli bir yeniliğe imza attı. Havuz Market bünyesinde, havuz ekipmanları ve aksesuvarları bulunuyor...

Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı.

Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı...

Balçova Teleferik Tesisleri'nin açılışı ertelendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metroda olduğu gibi Balçova Teleferik Tesisleri'ni de bir türlü bitiremiyor. Belediyenin 7 yıl önce yenilemek için kapattığı tesislerin açılışı bir kez daha ertelendi

Pekcan Havuz, Ege Bölgesi'ne açılıyor!

Sektörde 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz'un kurucularından Alp Pekcan, havuz ve spa'nın, insan sağlığı açısından ciddiye alınması gereken bir konu olduğuna dikkat çekerek, malzeme kalitesi ve bakımın yaşamsal önem taşıdığını söyledi.

Yozgat Spor Vadisi 1. Etap Tesisleri için imzalar atıldı!

Yozgat’ın değişimine önemli katkılar sunacak Yozgat Spor Vadisi 1.Etap Tesisleri ihale işi imza töreni valilik toplantı salonunda Vali Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti...

Pekcan Havuz tesisleri Haberi

Pekcan Havuz tesisleri

Havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. 

Nurdan ve Alp Pekcan'ın kurduğu Pekcan Havuz'un projeleri arasında; Folkart Mavişehir. Gaziemir'de 4 bin metrekarelik Fes SPA, Yunusoğlu Narlıdere ve Korupark Balçova siteleri, Manisa Universiade, Kavuklar Point Bornova yer...