04 / 10 / 2024

Pelıcan Denizcilik

Pelıcan Denizcilik

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrtafa Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Alya Hafriyat İnşaat Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Alya Hafriyat İnşaat Denizcilik Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can tarafından kuruldu.

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kubilay Gençcan tarafından kuruldu.

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Kıygı tarafından kuruldu. 

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi bugün Veysel İşcan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrtafa Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Hacı Hikmet Karabekir İnşaat Denizcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Hikmet Karabekir İnşaat Denizcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Karabekir, İbrahim Karabekir, Kerem Karabekir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta kuruldu.

Mersin'de ormanlık alanlara 96 can suyu havuzu yapıldı!

Mersin'de geçtiğimiz yıl ormanlık alanlara 96 can suyu havuzu yapıldığı bildirildi. Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, yaban hayatına yardımcı olmak ve doğal dengenin devamlılığını sağlamak için planlamalar yaptıklarını belirtti...

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2013 yılı gelir tablosunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, geçici vergi beyannamesi ekinde verilen SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş, 1 Ocak - 31 Aralık 2013 dönemine ait gelir tablosunu yayınladı...

Taner Yıldız: Özelleştirmedeki gecikme canımı sıktı!

Taner Yıldız “Özelleştirmedeki sarkma işi, açıkçası canımı sıktı. O takvimin bozulmadan gitmesi programı daha olumlu etkileyecekti. Enerjinin aktörleri şu anda bir takım sıkıntılar yaşıyorlar” dedi.

Can Ekşioğlu: Konutta ikinci el ön plana çıkacak!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; "Konut ya da ticari gayrimenkul satış kararını bekletenler için, içinde bulunduğumuz ortam ikinci elin lehine gelişiyor" dedi. Satın alma kararını ikinci elden yana olacak...

Can Ekşioğlu: Artan faizlerle ikinci el öne çıkar!

Can Ekşioğlu Konut piyasasında hammadde ve KDV giderlerine ek olarak kredi faizlerinde meydana gelen yükselişin fiyatlara zam olarak yansıması beklenirken, bu durumun ikinci el konut satışlarını artıracağı ifade ediliyor.

Can Ekşioğlu: Konutta ikinci el ön plana çıkacak!

Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ikinci el konut satışlarını değerlendirdi. Merkez Bankası’nın faiz artırımı konut piyasasını da etkileyecek, tüketici satın alma kararını ikinci elden yana kullanacak...

Pelıcan Denizcilik Haberi

Pelıcan Denizcilik

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrtafa Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.


Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-)Türkiye ve tüm dünya denizlerinde ve sahillerinde, limanlar, marinalar, iskele, rıhtımlar inşa etmek, tamir etmek  bu işlerle ilgili ihalelere katılmak. 2-)İnşa edilecek ve mevcut olan liman marina ve iskelelerin şamandıralarını imal ettirmek veya yurt dışından ithal etmek ve yerleştirmek, bakım ve onarımlarını yapmak, bu işlerle ilgili yurt içinde ve yurt dışında açılan ihalelere katılmak, temsilcilikler almak, 3-)Türkiye Cumhuriyeti karasuları ile uluslar arası sularda deniz dibi ve sahillerde arıtma tesisleri, su altı enerji ve haberleşme hatları inşa etmek ettirmek, deniz dibi ve sahillerde tarama işleri yapmak, yaptırmak. Bu işlerle ilgili yerli ve...