06 / 05 / 2024

Pelin Akın kim

Pelin Akın kim

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın kimdir? Pelin Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pelin Akın, ne zamandan beri Akfen GYO'da yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Pelin Akın...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Pelin Akın Özalp kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pelin Akın Özalp'ın biyografisi...

Pelin Akın evlendi!

AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kızı Pelin Akın ile Martaş Otomotiv'in genç yöneticisi Cem Baver Özalp evlendi.

Pelin Akın iş hayatındaki hedeflerini anlattı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’ın en genç üyesi olan Pelin Akın, iş hayatındaki hedeflerini ve özel hayatıyla ilgili herşeyi HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı.

Pelin Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın kimdir? Pelin Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pelin Akın, ne zamandan beri Akfen GYO'da yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Pelin Akın...

Pelin Akın Hamdi Akın'ın aile şirketlerinin tek kadın yönetim kurulu üyesi!

İşadamı Hamdi Akın’ın 27 yaşındaki kızı Pelin Akın, hayata bakışını anlattı. İlişkiler onun için çok önemli. Tiyatroyu çok seven Akın, iş hayatını bu sanat dalına benzetti ve “İş dünyası benim sahnem. Orada oyuncuyum” dedi.

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Pelin Akın kim Haberi

Pelin Akın kim

Pelin Akın kimdir?

Pelin Akın, 2010 yılında İngiltere’de Surrey Üniversitesi İspanyolca İşletme Bölümü’nden mezun olan Pelin Akın, iş hayatına ilk olarak Madrid’de Deutsche Bank Finans departmanının Strateji bölümünde başladı. 


Türkiye’ye döndükten sonra TAV Havalimanları Holding bünyesinde çalışmaya başlayarak geleceğin yöneticisi olarak yetiştirilmek üzere MT Programına katıldı. Şu anda, TAV Havalimanları Holding Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi, Akfen Holding Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği ve Akfen GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.


Hâlihazırda DEİK İspanyol İş Konseyi’nde ve DEİK İngiliz İş Konseyi’nde farklı çalışma gruplarında yer alan Akın, aynı zamanda 1999 yılında Akfen Holding tarafından kurulan TİKAV’da (Türkiye  İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı) Mütevelli Heyet Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif çalışmalarda bulunmaktadır. 


Duke...