29 / 04 / 2024

pelitlide yağmurdan yol çöktü

pelitlide yağmurdan yol çöktü

Trabzon'un Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlandı...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Emeklilikte yaşa takılanlar dikkat! EYT ne zaman çıkacak? İşte 5 adımlı yeni yol haritası! 

Emeklilikte yaşa takılanların uzun senelerdir emekli olabilmek için beklediği düzenlemeye ilişkin 5 adımlı yol haritası gündeme geldi. İşte EYT'lilerin yüzünü güldürecek o yol haritası...

Çin'de inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildi!

Cıciang ile güneydoğusundaki Fucien eyaletlerinin kıyısında şiddetli yağışlara yol açması öngörülen tayfun sebebiyle, inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildiği açıklandı.

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yabancıya satışta önümüzde daha çok yol var!

Yabancılara Türk vatandaşlığına geçme bedelinin düşürülmesini değerlendiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "Yabancılara satıştan elde edilen gelirin de 4,6 milyar dolardan bu yıl 6-7 milyar dolara çıkacağını düşünüyorum. Yabancıya satışta önümüzde daha çok yol var. " dedi...

Kahramanmaraş'ta şantiyeden esinlenen işçi 25 bin TL'ye ev yaptı!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan yol yapım işçisi şantiye barakalarından esinlenerek, 25 bin TL'ye kendi evini yaptı.

Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Malatya Yeşilyurt'un yol sorunu TBMM'de konu oldu!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi ile Yeşiltepe Mahallesi arasındaki tali yolda yaşanan yol sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

pelitlide yağmurdan yol çöktü Haberi

pelitlide yağmurdan yol çöktü

TRABZON'UN Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Ağustos ayında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılımıyla gerçekleştirilen kurada vatandaşın tepkisiyle tartışmalara konu olan TOKİ konutlarına giden yol dün sabaha karşı yağan aşırı yağışın etkisiyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlanırken, olay yerinde şans eseri kimsenin bulunmaması olası bir kazanın önüne geçilmiş oldu. TOKİ'de konutlarda hak sahibi olan 58 yaşındaki Meksut Pekşen, "Burada yol yıkıldı yarın bu evlerin de bir bölümünün yıkılması veya zarar görmemesi ne malum?" dedi. TOKİ konutlarında bulunan dairelerin özellikle ilk katlarındaki duvarların rutubetle birlikte kalkmaya başladığını hatırlatan Pekşen, "Burada çok kötü bir İşçilik var. Yolların kenarlarına yapılan korkuluklar bile doğru...