04 / 05 / 2024

Pembe Köşk yeniden tasarlandı

Pembe Köşk yeniden tasarlandı

Osmanlı döneminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin merkezi olan, Cumhuriyet döneminde de yaklaşık 80 yıl Cumhuriyet gazetesine ev sahipliği yapan Cağaloğlu’ndaki Pembe Köşk,‘eski İstanbul konağı’ konseptiyle inşa edilerek butik otele dönüştürülecek

Son Dakika: Kamu-Sen'den memur ve emekli maaşlarına zam talebi! 2024'te maaşlar ne kadar artacak?

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memur maaşlarının en az yüzde 58,46'lık yeniden değerleme oranı kadar yükseltilmesini ve bunun üzerine de yüzde 10 refah payı verilmesini talep etti.

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi hemen T.C Kimlik kartıyla gidip alın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların üzerindeki yükü yeniden hafifletmek için adımlar attı. Bakanlık, vatandaşlara ulaşım konusunda yardım edecek. Başvuru için ise nüfus cüzdanı yeterli.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

SGK'ya 61 milyar liralık yapılandırma başvurusu yapıldı!

1 milyon 190 bin borçlu, 61 milyon liralık yeniden yapılandırma için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvurdu.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

31 Ağustos milat olacak: 500 milyar liralık yeniden yapılandırma!

Toplam 500 milyar liraya ulaşan yeniden yapılandırma düzenlemesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak.

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık seçildi...

Pembe Köşk yeniden tasarlandı Haberi

Pembe Köşk yeniden tasarlandı

Osmanlı döneminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin merkezi olan, Cumhuriyet döneminde de yaklaşık 80 yıl Cumhuriyet gazetesine ev sahipliği yapan Cağaloğlu’ndaki Pembe Köşk, ‘eski İstanbul konağı’ konseptiyle yeniden inşa edilerek butik otele dönüştürülecek.


Mimar Hasan Sökmen, İstanbul Erkek Lisesi’nin karşısında yer alan 2.5 dönüm arsada yapılacak otelin tasarımında son aşamaya geldiklerini, tasarımı bir ay içinde sonlandıracaklarını söyledi. Tasarım sonrasında ruhsat sürecinin başlayacağını belirten Sökmen, kasım ayında inşaata başlanabileceğini söyledi.


Betonarme bina yıkılacak

Mardan Palace, Titanic, Concorde, Kremlin Palace, Venezia Palace, Topkapı Resort, Kaya Artemis gibi birçok temalı oteli tasarlayan Hasan Sökmen, Pembe Köşk ve yanındaki köşkün aslına uygun olarak restore edileceğini ve butik otele dönüştürüleceğini kaydetti. Sökmen, Cumhuriyet gazetesinin uzun yıllar kullandığı betonarme binanın ise yıkılarak yerine eski İstanbul sokağı yapılacağını ifade etti....