29 / 04 / 2024

pencere önü dekorasyon fikirleri

pencere önü dekorasyon fikirleri

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kavasoğulları tarafından kuruldu.

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Özgü Tüzün tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Eda Tahmaz'dan sonbahar renkleri ile dekorasyon önerileri!

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

MRGÖN İnşaat Dekorasyon Yapı Malzemeleri Taahhüt Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRGÖN İnşaat Dekorasyon Yapı Malzemeleri Taahhüt Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulfattah Hariri ve Muhammed Mahir Asi ortaklığında kuruldu..

pencere önü dekorasyon fikirleri Haberi

pencere önü dekorasyon fikirleri

Ev dekorasyonu yaparken pencere önlerini dizayn etmek karar vermesi zor bölümlerden biri olmuştur. Genellikle sıradan dekorasyon tarzları ile pencere önlerini dekore etmekte zorlanılabilir. Tabii güzel zevkli ve doğru tercihlerle güzel bir ortam yaratabilmek mümkün. 

Milliyet'te yer alan habere göre, genellikle berjer, koltuk ve küçük bir masayla dekore edilen pencere önlerini farklı dekorasyon fikirleriyle bambaşka bir ortama dönüştürebilirsiniz.

İşte pencere önü dekorasyonu ile evinizin havasını tamamen değiştirecek  dekorasyon fikirleri:

Yatak odanız için sakin ve huzurlu bir dinlenme köşesi 

Yatak odanızda huzurlu bir dinlenme köşesi oluşturmak için; mobilya içerisine gömülmüş bir sedir veya tekli bir koltuk ile pencere önüne yerleştirilecek dekoratif çiçekler yardımıyla bu alanı oluşturabilirsiniz. 

Açık renk storlar tercih edin

Pencere önü dekorasyonu için perdelerde daha çok açık renk stor perdeler tercih edebilirsiniz. Ortama hava katmak içine...