15 / 05 / 2024

Pendik 217 yatırım

Pendik 217 yatırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 217 yatırımın Toplu Açılış Töreni için Pendik’e geliyor. İlçeye kazandırılan toplam 1 milyar TL’lik yatırımların açılış töreni, 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te Cem Pekel tarafından kuruldu.

Alumex Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alumex Gayrimenkul Yatırım  Limited Şirketi Pendik’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hane ve, Oktay Aslan tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Hataş Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hataş Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Hacıhaliloğlu tarafından kuruldu.

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 112 bin 800 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Pendik 217 yatırım Haberi

Pendik 217 yatırım


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 217 yatırımın Toplu Açılış Törenini gerçekleştirmek üzere Pendik’e geliyor. İlçeye kazandırılan toplam 1 milyar TL’lik yatırımların açılış töreni, 21 Ocak Cumartesi günü Tavşantepe Metro İstasyonu’nda yapılacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılacağı törende aralarında Pendik Hükümet Konağı, Pendik Metrosu, Velibaba, Harmandere ve Yayalar Sosyal Konutları, Katı Atık Getirme Merkezi, 69 park, 31 antrenman sahası, Esenyalı Köprüsü, Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, Güreş Spor Kompleksi ve Skate Park, Pendik Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nün de olduğu 1 milyar TL maliyetli 217 yatırımın resmi açılışını gerçekleştirecek.


Tarih: 21.01.2017 (Cumartesi)


Saat: 14.00


Yer: Tavşantepe Metro İstasyonu



Pendik...