05 / 05 / 2024

pendik açık oto pazarı açılış tarihi

pendik açık oto pazarı açılış tarihi

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Ankara Otonomi’nin yanına açık oto pazarı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Kofra Elektrik İnşaat Metal Taşımacılık Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kofra Elektrik İnşaat Metal Taşımacılık Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Can tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Pendik Hükümet Konağı hizmete giriyor!

Pendik Hükümet Konağı, binası kadar çevresiyle de göz kamaştıracak. İnşaatın her aşamasını yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, büyük bir hız kazanan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

İstanbul Park'a ikinci el oto pazarı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük açık oto pazarı İstanbul'da kuruluyor. Filo kiralamayla ön plana çıkan İntercity, Formula 1'in yapıldığı İstanbul Park'ın bulunduğu bölgede 70 dönüm arazi üzerinde ikinci el oto pazarı açıyor.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Pendorya AVM bayramda açık mı?

İstanbul Pendik'te yer alan Pendorya AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Pendorya bayramda açık mı? Pendorya bayramda kaçta açılır?

Oto World Asya Pendik kiralık!

Toplam 365 tane oto galeriden meydana gelen Oto World Asya'da yer alan dükkanların alanları 200 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Oto World Asya Pendik kiralık daire fiyatları...

Oto World Asya Pendik kiralık dükkan!

Satışların devam ettiği Oto World Asya Pendik kiralık dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 365 tane galeri yer alıyor.

Mersin açık oto pazarı açıldı!

Mersin açık oto pazarı açıldı. Pazara, ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Tuna. şunları kaydetti: "Bu alan modem ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olaca

pendik açık oto pazarı açılış tarihi Haberi

pendik açık oto pazarı açılış tarihi


İstanbul'un Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM’si olan Oto World Asya, Pendik Sabiha Gökçen Havaalanı yolunda hızla yükselirken, Oto World’ün yanında yer alan arazi de Pazar gününden itibaren Pendik Açık Oto Pazarı olarak hizmet verecek.  





Pendik oto pazarı kaç metrekare? Kapasitesi kaç araç?


Yaklaşık 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak açık oto pazarı, ilk etapta 800 araç kapasiteli olacak. 




Pendik açık oto pazarı ücretsiz mi?


Anadolu Yakası’nın ikinci el oto piyasasının nabzını tutacak olan oto pazarı, 2. El otomobil piyasasını takip eden alıcı ve satıcılar için Ağustos ayı sonuna kadar ücretsiz olacak. 






Alanda ayrıca pazarın misafirleri için bir otopark alanı da oluşturuldu. 





Pendik açık oto pazarını kim işletecek?


Oto pazarının işletmesi Pendikspor’a ait olup oto pazarının ismi Pendikspor Açık Oto...