06 / 05 / 2024

Pendik açılış

Pendik açılış

İSTANBUL Pendik Belediyesi, son bir aydan beri devam eden açılış şölenine ilk olarak Güllübağlar'da başladı. Afet Koordinasyon Merkezi ve Ek Hizmet Binası Güllübağlar'da düzenlenen törenle hizmete girdi.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi yarın açılıyor!

İstanbul'da yapımı bitirilen Pendik ve Halkalı millet bahçeleri yarın açılacak. Pendik ve Halkalı millet bahçelerinin açılışıyla İstanbul'daki millet bahçesi sayısı 9'a ulaşacak...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Pendik Taşlıbayır’a kentsel dönüşümde yeni müjde!

Pendik Taşlıbayır bölgesinin uygulama imar planlarında değişikliğe gidildi. Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı bölgede hak sahipleri 2 ilave kat hakkına sahip oldu...

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor!

Sağlık Bakanlığı'nın Pendik'ta hayata geçirdiği 10 katlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor.

Winlife Pendik satılık daire!

Konut ve ofislerden oluşan Hakyapı Winlife projesi 12 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Winlife Pendik satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik'teki 217 yatırım hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 217 yatırımın Toplu Açılış Töreni için Pendik’e geliyor. İlçeye kazandırılan toplam 1 milyar TL’lik yatırımların açılış töreni, 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak.

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kartal-Kaynarca metro hattı açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen çalışmaların ardından Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe (Kaynarca) metro hattı açılışa hazırlanıyor. Eylül ayı sonunda yapılacak açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Pendik Belediyesi'nden 1 haftada 5 açılış!

Bir yıl önce temeli atılan üç kültür merkezi ile bir bilgi evi ve spor merkezini tamamlayan Pendik Belediyesi aralarında 8 bin metrekarelik parkın da bulunduğu beş açılışı peş peşe gerçekleştirdi...

Pendik açılış Haberi

Pendik açılış

Daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, Velibaba Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Dumlupınar Mahallesi Hamid Aytaç Kültür Merkezi, Dolayoba Spor Kompleksi ve Yenişehir Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi'ni hizmete açtı. 


Ayrıca İBB tarafından yaptırılan Harmandere Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de yine geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Açılışların yanaşıra, Ahmet Yesevi Kültür Merkezi ile Kavakpınar Kültür Merkezi'nin ve kentsel dönüşüme destek sağlayacak Harmandere Konutları'nın da temeli atılarak inşaatı başladı. 

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, "Açılan bilgi evlerinde gençleri çok derse boğmadan, sokak, hayat ve spor ile buluşturmak istedik. Bu merkezlerde sporla ders iç içe olacak" şeklinde konuştu. 

Başkan Şahin, ulaşımda gelinen noktaya da değinerek "Pendik'te Marmaray da dahil olmak üzere...