02 / 05 / 2024

pendik anadolu imam hatip lisesi iett durağı

pendik anadolu imam hatip lisesi iett durağı

İETT, İstanbul Kartal İlçesi Topselvi Mahallesi'ndeki Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi durağı ile Yunus Caddesi durağı arasına Bereket Sokak durağının konulduğunu duyurdu. Açıklama kurumun www.iett.gov.tr sitesinden yapıldı.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Bahçelievler'e lise!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) anadolu imam hatip lisesi yapım protokolü hakkında açıklama yaptı.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Artvin'in Arhavi ilçesinde hayata geçirilen Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı.

Yalova'ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek!

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, bölgede inşa edilecek Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tosun, külliyenin kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.

Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018'de açılacak!

Sinop Valisi Haşan İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. 18 derslik ve 300 Kişilik pansiyon kapasiteli proje 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişecek.

Ümraniye'ye Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi yapılacak!

Ümraniye Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü Madenler Mahallesi'nde inşa edilmesi planlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi için protokol imzalandı. Kompleks, 17 bin 086 metrekare alan üzerinde yapılacak.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi imar planı askıda!

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 27 Ocak 2017 tarihinde askıdan indirilecek...

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Güngören İTO Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaat ihalesi yapıldı!

Güngören İTO Anadolu İmam Hatip Lisesi İkmal İnşaatı İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 20 milyon 661 bin TRY, en düşük teklif 14 milyon 485 bin TRY verildi.

pendik anadolu imam hatip lisesi iett durağı Haberi

pendik anadolu imam hatip lisesi iett durağı

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr  üzerinden yapılan açıklamaya göre Kartal Topselvi Mahallesi'ndeki Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi durağı ile Yunus Caddesi durağı arasına Bereket Sokak durağı konuldu. İşte o açıklama; 


"Bereket Sokak durağı hizmet vermeye başlamıştır


Kartal İlçesi, Topselvi Mahallesi üzerinde bulunan “Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi” isimli durak ile “Yunus Caddesi” isimli durakların arasına “Bereket Sokak” durağı...