04 / 05 / 2024

pendik araç altgeçidi

pendik araç altgeçidi

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaşabilecek.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Pendik'e 560 araçlık otopark müjdesi!

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiftsüren ve Asıf Rashıd ortaklığında kuruldu.

Pendik'te 5 boyutlu kentsel dönüşüm devri!

Uluslararası C3PO projesi için pilot bölge olarak seçilen Pendik Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly Pendik projesi 140 daireden meydana geliyor. Pendik Atlantik Fly projesinde ara ödeme yok, taksit yok, banka yok. İşte Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi..

Atlantik Fly'da kredisiz ara ödemesiz!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly projesinde 2+1 daireler banka kredisiz ve ara ödemesiz 299 bin TL’den satışa sunuyor. Pendik'te inşa edilen projede avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. 

pendik araç altgeçidi Haberi

pendik araç altgeçidi


Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor.  Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaşabilecek.


Pendik Belediyesi tarafından Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlamak üzere inşa edilen araç alt geçidi yakında açılıyor. Son hazırlıkların yapıldığı 120 metre uzunluğundaki alt geçit,  tren yolu hattı üzerindeki tek araç geçiş noktası Sancak Köprüsü’ne de alternatif olacak.  Altgeçidin devreye girmesiyle sahil yönünden gelen sürücüler Lokman Hekim Caddesi üzerinden i Adnan Menderes Bulvarı ile doğrudan D-100(E5) karayoluna ulaşacak.  Son rötuşların yapıldığı altgeçitte trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler ile sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştirildi.


Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne de ulaşım sağlanacak


Yüksek Hızlı tren çalışmalarından...