06 / 05 / 2024

pendik belediye inşaatları nasıl gidiyor

pendik belediye inşaatları nasıl gidiyor

Pendik Belediyesinin Fatih, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar mahallelerine kazandıracağı yatırımların inşası hızla ilerliyor. İşte Pendik'in yeni kültür merkezleri, bilgi evleri ve spor tesislerindeki son durum...

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış tarihleri!

İBB, ulaşıma çare olabilmek için metro inşaatlarına devam ediyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı devam eden metro inşaatları hakkında bilgi paylaşıyor.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: Metro inşaatları hızlanacak!

CHP İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, metro inşaatlarına hız kazandıracaklarına hız vereceklerini söyledi. Yeşil alan sayısını artıracaklarını söyleyen İmamoğlu, ''Yapılaşmanın önüne geçilmeli” dedi.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Selim Akyıldız metro inşaatları için uyardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, ihalesi yapılan 6 metro projesini iptal etmişti. Metro inşaatlarının durdurulmasının ciddi sorunlara yol açabileceği tartışılıyor.

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

Bursa Osmangazi'de inşaatlar kontrol altında!

BURSA’da Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetimlerle devam eden inşaatların yol ve kaldırım işgallerine yönelik çalışma yaptı. Zabıta ekipleri, güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar için de işlem yaptı.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Ankara'ya su temini için yapılan inşaatlar TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Kızılırmak'tan Ankara'ya su getirilmesi amacıyla yapılan inşaatların ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

pendik belediye inşaatları nasıl gidiyor Haberi

pendik belediye inşaatları nasıl gidiyor

Pendik’te hizmet veren kültür merkezleri, bilgi evleri ve spor tesislerine yenilerini eklemek üzere çalışmalarına ara vermeden devam eden Pendik Belediyesinin  Fatih,  Ahmet Yesevi ve Kavakpınar mahallelerine kazandıracağı   yatırımların inşası  hızla ilerliyor. 


Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, Hamid Aytaç Kültür Merkezi, Hüseyin Vassaf Bilgi Evi, Ali Ulvi Kurucu Bilgi Evi, Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi, Sülüntepe Spor Kompleksi, Dumlupınar Spor Kompleksi ve Yeşilbağlar Spor Kompleksi. Pendik Belediyesi kente toplamda 100 bin metrekare alanı kaplayan kültür ve spor merkezleri kazandırdı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Pendik Belediyesi, yine Fatih Mahallesi’nde Bilgi Evi, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Mahalleleri’nde kültür merkezi inşaatlarına da devam ediyor. Esenler Spor Kompleksi’nin inşası ise İl Özel İdaresi tarafından yürütülüyor. Tesisler tamamlandığında 7’den 70’ herkese hizmet verecek.


Fatih Mahallesi...