03 / 05 / 2024

pendik belediyesi açılış

pendik belediyesi açılış

Pendik Belediyesi, ilçedeki yatırımları tamamlamadaki hızıyla parmak ısırtıyor. Bir yıl önce temeli atılan üç kültür merkezi ile birlikte beş açılış peş peşe gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Pendik Belediyesi'nden 30.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Dolayoba'daki akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satıyor. İhale 9 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Pendik Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 4 milyon 402 bin 848 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik Belediyesi'nden Keltepe açıklaması!

Pendik Belediyesi, Çınardere Mahallesi Ayazma Caddesi kuzeyindeki Keltepe bölgesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

pendik belediyesi açılış Haberi

pendik belediyesi açılış

Geçtiğimiz yıl Pendik’te inşa edilmeye başlanan ve mimarileriyle dikkat çeken çok amaçlı kültür merkezleri, belediye ekiplerinin gece gündüz süren çalışmasıyla bir yılda tamamlandı. İçlerinde sağlık, eğitim, kültür ve spor alanında hizmetlerin yer aldığı dört merkez, düzenlenen törenlerle hizmete girdi. Açılış törenlerine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kosovalı şehidin adı verildi


Çamlık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 8 bin metrekarelik Kosovalı Şehit Adem Yaşari Park'ının içinde suni çim futbol sahası, çocuklar için oyun grupları,  fitness alanı, bisiklet ve koşu parkurları bulunuyor.  Kosova savaşının milli kahramanının adını yaşatacak parkın açılışına Kosova İstanbul Başkonsolosu Rahim Morina da katıldı.


Her noktaya hizmet


Pendik’te “Her noktaya hizmet” anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin “Biz...