04 / 05 / 2024

pendik belediyesi e devlet

pendik belediyesi e devlet

E - devlet uygulamasına 2012 yılından beri diği işbirliği kapsamında e - devlet uygulamaentegre olan Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile sında yeni bir döneme geçti...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'in 1. etabı tamamlandı! Teslim takvimi 1 Nisan'da açıklanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme'de inşa edilen Pendik Arkatlı Evler projesinin 1. etabı tamamlandı. Projenin teslim takvimi 1 Nisan tarihinde KİPTAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Arkatlı Evler: KİPTAŞ Pendik projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme Projesi'nin adı belli oldu. 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak projenin ismi Arkatlı Evler olacak.

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinde temel atma için geri sayım başladı. Dev projede zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat!

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Çamçeşme Mahallesi parselasyon planı askıda!

Pendik İlçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 ada, 7 ve 9 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

pendik belediyesi e devlet Haberi

pendik belediyesi e devlet


E-devlet uygulamasına 2012 yılından beri entegre olan Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile  yaptığı işbirliği kapsamında e-devlet uygulama başlattı. Proje kapsamında vatandaşlar çöp toplama saatlerini bile internet üzerinden takip edebilecek.


Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında e-devlet uygulamasında yeni bir döneme geçti. 2012 yılından bu yana vatandaşlara e-devlet hizmetini 7 başlık altında veren belediye, bundan sonra 22 başlık altında, askıdaki imar planından, çöp toplama saatlerine kadar vatandaşları e-devlet uygulamasıyla buluşturacak.



İstanbul...