27 / 05 / 2024

pendik belediyesi gülenyüz projesi

pendik belediyesi gülenyüz projesi

Pendik Belediyesi'nden 'Gülenyüz' projesi. Çocuk sahibi kocasız kadınlar için yapılan özel rezidansta çocuklar okula giderken anneler de iş sahibi olmaları için kurs alacaklar

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.

Pendik Belediyesi'nden iskansız bina uyarısı!

Tamamlanmış yapıların iskan alma sürecini dijital ortama taşıyarak hızlandıran ve kolaylaştıran Pendik Belediyesi, vatandaşları iskansız binalara karşı uyardı.

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Pendik Belediyesi'nin 2017 bütçesi 450 milyon TL!

Pendik Belediyesi 2017 yılı tahmini bütçesini 450 milyon TL olarak açıkladı. Yüzde 33 yatırım oranının hedeflendiği bütçe, Belediye Meclisi’nde görüşülerek kabul edildi.

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

pendik belediyesi gülenyüz projesi Haberi

pendik belediyesi gülenyüz projesi

Kadının rezidansı var... Türkiye'de ilk kez bir ilçe belediyesi, çocuklu dul kadınlara rezidans yapıyor.

Pendik Belediyesi, gönüllü kadınların çalışmasıyla, ilçesinde ilköğretim çağında çocukları olan kocasız kadınları tespit etti. Annelerin eğitimsiz, işsiz ve ortalama 3 çocuklu olduğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine ilçe belediyesi bu ailelere kira, eğitim yardımı yapmaya başladı. Ancak ailelerin, ilçelerin çeşitli yerlerinde dağınık olması, çocuklarının eğitiminin takibini zorlaştırması üzerine belediye kolları sıvadı.

Yetim çocuklarla, dul annelerinin barınma, eğitim ve sosyal ihtiyacını karşılayacak rezidans projesine start verdi. Çocuk sayısına göre ailelere, 1+1 ve 2+1 daireler verilecek. Anneler için mesleki eğitim kursları, çocuklar için etüt merkezleriyle eğitimleri karşılanacak rezidansta, spor, hobi alanları ile annelerin misafirlerini ağırlayabilecekleri, hatta gün yapabilecekleri salonlar yer alacak. Kadınların...