30 / 04 / 2024

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.



Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Zekeriyaköy Siteler Platformu'yla bir araya geldi. Sarıyer Belediyesi'nde yer alan habere göre, Doğa Koleji’nde yapılan toplantıda, bölgede yapımı süren gündüz bakımevi ve yaşam evi projeleri site sakinlerine anlatıldı. Talepleri dinleyen Başkan Şükrü Genç, belediyenin sorumluluğunda olmamasına rağmen sağlık ocağı yapma sözü verdi.

Belediye hizmetlerini yerine getirirken Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki yaşam alanlarını ziyaret ederek vatandaşları da dinliyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Acarlar Sitesi’ne konuk olan Başkan Şükrü Genç, Kasapçayırı Mevkiindeki site yöneticileriyle yaptığı toplantıda sorunları dinledi. Site sakinlerinin taleplerini değerlendiren Genç, bölgede ihtiyaç olan sağlık ocağı, çocuk parkı ve spor aletlerinin yapılacağı konusunda da söz verdi.

GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE YAŞAM EVİ AÇILIYOR

Her mahalleye bir gündüz bakımevi kazandırma hedefiyle çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi’ni Kasapçayırı Mevkii’nde açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaları devam eden 120 çocuk kapasiteli bakımevinin projesi, bölgede ikamet eden vatandaşlara anlatıldı. Aynı alanda vatandaşların sosyal ve kültürel paylaşım içinde olacağı Yaşam Evi’nin de çalışmaları devam ediyor.


SORUMLULUĞUMUZ DIŞINDA İŞLER YAPIYORUZ

Yapılan tüm çalışmaların bir plana, katılımcılığa ve paylaşımcılığa dayandırılarak yapıldığını dile getiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yetki alanlarında olmamasına rağmen yaşam alanlarını iyileştirdiklerini belirtti. Başkan Genç: “Yaşamın içinde problemleri gidermeye çalışıyoruz. Sorumluluğumuzun dışında çok farklı işler yapıyoruz. Sağlık ocağının yapılması tabi ki gerekli. Sağlık Bakanlığı’nın işini biz yapmış olacağız. İSKİ meselesi de var burada. Alt yapıya el atılmıyor. Yeni oluşan köyler bölgesinde yollar açıyoruz. Yağmur suyu kanalları, pis su giderleri gibi birçok şeyi belediye sorumluluğu dışında yapıyoruz” dedi.

 


Geri Dön