01 / 05 / 2024

Pendik Belediyesi halı saha

Pendik Belediyesi halı saha

Spor yatırımlarına devam eden Pendik Belediyesi Nuh Kuşçulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antrenman Sahası'nın inşaatını tamamlıyor. Sahanın Nisan ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları açıklandı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin  5 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde meyve, sebze çeşitlerinin fiyatı ne kadar? Halde hangi sebzeler satılıyor? İşte  5 Aralık 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi! 

Antalya Büyükşehir Hali Belediyesi Hali'nin güncel fiyat listesi açıklandı. Peki hangi sebze meyve fiyatlarında değişiklik oldu? İşte 30 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi 26 Mart 2022 Hal fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Büyükşehir Hali fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük halleri arasında bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 26 Mart 2022 hal fiyatları açıklandı. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi hal fiyatları listesi!

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik Belediyesi halı saha Haberi

Pendik Belediyesi halı saha


Velibaba Mahallesi’nde bulunan Nuh Kuşçulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antrenman Sahasının yapımı sürüyor. Tamamen Pendik Belediyesi tarafından inşası gerçekleştirilen 800 metrekarelik sahada son rötuşlar yapılıyor. Halı sahanın bu ay tamamen bitirilerek hizmete sunulması planlanıyor.


Öte yandan Pendik Belediyesi bir antrenman sahasını da Güllübağlar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanına inşa edecek. 2 bin 800 metrekarelik devasa ölçülerde planlanan sahanın yapımına kısa bir süre sonra başlanacak. Bu sahanın da bu yaz tamamen bitirilerek hizmete sunulması hedefleniyor. 




Pendik...