28 / 04 / 2024

Pendik Belediyesi Sosyal konutları ne zaman bitiyor

Pendik Belediyesi Sosyal konutları ne zaman bitiyor

Pendik Belediyesi Velibaba ve Harmandere sosyal konutları, Pendik Kaymakamlığı, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Kültür Merkezi ile Esenler Spor Kompleksi projelerinde son durumu, ne zaman tamamlanacağını açıkladı... İşte o projeler..

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden sosyal tesis oylaması!

Pendik Belediyesinin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağı yapılacak oylama sonucunda belli olacak.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Pendik Belediyesi Sosyal konutları ne zaman bitiyor Haberi

Pendik Belediyesi Sosyal konutları ne zaman bitiyor

Geçtiğimiz yıl  çok sayıda kültür merkezi, spor kompleksi ve bilgi evi kazanan Pendik, yakında yenileriyle buluşuyor.  Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nin  Mart, Kavakpınar Kültür Merkezi ile Velibaba  Sosyal konutlarının Nisan, Hükümet Konağı’nın ise yaz başında  hizmete girmesi hedefleniyor.


Ahmet Yesevi Kültür Merkezi



Bünyesinde bulunan fonksiyonlarıyla kente sosyal, kültürel, spor ve sağlık alanında artı değer katan kültür merkezlerinden biri Ahmet Yesevi Mahallesinde hizmete girmeye hazırlanıyor. Osmanlı mimarisinden esintiler sunan kültür merkezinin dış cephe ve iç mekân düzenlemeleri devam ediyor. 4 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezinde İSMEK kursu, aile sağlığı merkezi, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, fitness salonu gibi birimler bulunacak. Merkezin Mart ayında tamamlanması hedefleniyor.


Kavakpınar Kültür Merkezi



Geçtiğimiz yıl Mart ayında inşasına başlanan 4 bin 500 metrekare alana sahip...