27 / 07 / 2024

Pendik Belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar

Pendik Belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar

Pendik Belediyesinin 2019 yılına ait tahmini bütçesi 610 milyon TL olarak belirlendi.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Eylül 2019’da temelini attığı ve inşaatı bitirilen Pendik'teki Dolayoba Kreşi’nde incelemelerde bulundu...

İdlib'e 248 konutluk Pendik Mahallesi kurulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin öncülüğünde başlatılan İdlib Yardım Kampanyasında yaklaşık 150 bin Pendikli öğrenci, okul harçlıklarından topladıkları 525 bin TL ile İdlib'e Pendik Mahallesi kuracak. 

Pendik Belediyesi'nden sosyal tesis oylaması!

Pendik Belediyesinin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağı yapılacak oylama sonucunda belli olacak.

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Pendik Millet Bahçesi'nin ihalesi 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Pendik Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ordu Büyükşehir'in 2019 bütçesi 510 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda Ordu Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinin 2019 mali yılı bütçesi görüşüldü.

Pendik-Halkalı YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

Pendik Belediyesi'nin 2019 bütçesi 610 milyon TL!

Pendik Belediyesinin 2019 yılına ait tahmini bütçesi 610 milyon TL olarak belirlendi.

Tam Pendik iletişim bilgileri!

Tam Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Pendik Belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar Haberi

Pendik Belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in başkanlık ettiği Genel Kurul’da  610 milyon Türk Lirası olarak açıklanan 2019 yılı bütçesi görüşülerek kabul edildi. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, bütçe görüşmelerinde Meclis üyelerine açıklama yapan Başkan Şahin, “Kuruma, kente ve kentliye yönelik hizmetlerin tümünde önemli farklar ortaya koyan, toplumun taleplerini etkili bir şekilde karşılamaya çalışan, güncel belediyecilik uygulamaları konusunda dünya standartlarıyla yarışan bir belediye olduk. “ diye konuştu. Başkan Şahin, bu başarının arka planında teknolojiyi üst sırada kullanmanın yattığını söyledi.

Yatırımcı belediye olduk

Pendik Belediyesinin yatırımcı ilçe belediyesi hüviyetini bütün olumlu ve olumsuz şartlara rağmen koruduğunu dile getiren Başkan Şahin, “Pek çok belediye hizmet belediyeciliğini öne çıkarırken, biz hizmeti de devam ettirerek şehrimizin ihtiyacı olan yatırımları hayata geçiriyoruz. Kent ve kent halkına hizmet...