29 / 04 / 2024

Pendik beton şantiyesi

Pendik beton şantiyesi

İstanbul Pendik'te bulunan hazır beton şantiyesindeki kum silosu, bir kamyonun çarpmasıyla yıkıldı. Kartal Çavuşbaşı Mahallesi'nde bulunan şantiyede 2 işçi tonlarca kumun altında kaldı. İşçileri kurtarmak için olay yerine itfaiye ve ambulans gönderildi.

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın tarafından kuruldu.

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Falcı tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Abdulhalik Şensin tarafından kuruldu.

Simtaş Hazır Beton Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simtaş Hazır Beton Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Şimşek tarafından kuruldu.

Çakır Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çakır tarafından kuruldu.

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık beton santrali ve müştemilatı!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan beton santrali ve müştemilatını 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Özdemir İnşaat Pendik'te 2 yeni projeye imza atıyor!

Özdemir İnşaat & Beton A.Ş İstanbul Pendik'te iki yeni projesine hazırlanıyor.  Portre Pendik ve Pendik As Sitesi projelerinde ön talepler toplanıyor. 

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Yiğital Yapı Sistemleri tarafından kuruldu. 

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Özkan tarafından kuruldu.

Pendik'te bulunan beton şantiyesi göçtü!

İstanbul Pendik'te bulunan hazır beton şantiyesindeki kum silosu, bir kamyonun çarpmasıyla yıkıldı. Kartal Çavuşbaşı Mahallesi'nde bulunan şantiyede 2 işçi tonlarca kumun altında kaldı. İşçileri kurtarmak için olay yerine itfaiye ve ambulans gönderildi.

Afyonkarahisar Emirdağ Beton ve Parke Şantiyesi üretimini artırdı!

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi Beton ve Parke Şantiyesi, yaz aylarında kullanılacak parke ve bordürler için üretimini tam kapasiteye çıkardı. Şantiye'de üretilen beton parke taşlarına talep gün geçtikçe artıyor.

Pendik beton şantiyesi Haberi

Pendik beton şantiyesi

İstanbul Pendik Kartal Çavuşbaşı Mahallesi'nde bulunan hazır beton şantiyesindeki kum silosu, bir kamyonun çarpmasıyla yıkıldı. 2 işçi tonlarca kumun altında kaldı. İşçileri kurtarmak için çalışma...