23 / 07 / 2024

Pendik Dedepaşa projesi

Pendik Dedepaşa projesi

Pendik Dedepaşa Caddesi çevresindeki 248 bin metrekare alanda düzenleme çalışmaları gerçekleşecek. Çalışmaları başlayan dev proje kapsamında meydan, parklar, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme ve spor alanları yer alacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Pendik KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinde kaç konut yer alacak? Pendik Arkatlı Evler projesi ne kadar mal olacak? İşte Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yüce tarafından açıldı.

Pendik Dedepaşa projesi Haberi

Pendik Dedepaşa projesi


Yenişehir ve Harmandere Mahallelerinden geçen  Dedepaşa Caddesi çevresindeki 248 bin metrekare alanda düzenleme çalışmaları gerçekleşecek. Çalışmaları başlayan dev proje kapsamında meydan, parklar,  bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme ve spor alanları yer alacak.


Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Pendik Belediyesi tarafından proje desteği verilen çalışma, Dedepaşa Caddesi çevresini gezi, dinlenme ve spor alanlarıyla göz alıcı bir görünüme kavuşturacak. Projenin toplam alanı 248 bin metrekare, yol ve kaldırım alanı ise 112 bin metrekare büyüklüğünde olacak. Çalışma kapsamında 2.630 metre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor.   Proje tamamlandığında Dedepaşa caddesi çevresi, parklar,  çocuk oyun ve fitness alanları, süs havuzu, kafeterya, pergoleli dinlenme alanları, kay kay  pisti, yeşil alanlar, halı saha, basketbol ve voleybol sahaları ile zenginleşecek.


Site Sokak’ta çalışmalar başladı


Harmandere Mahallesi...