02 / 05 / 2024

Pendik Dolayoba akaryakıt LPG satış alanı imar planı askıda mı

Pendik Dolayoba akaryakıt LPG satış alanı imar planı askıda mı

Pendik Dolayoba Mahallesi'nde akaryakıt+LPG satış ve bakım istasyonu alanı olan 9922 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, ilanen askıya çıkarıldı. İşte o imar planından detaylar...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

İstanbul'un 4 ilçesinde akaryakıt istasyonu yapım ve kiralama ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul, Beykoz, Eyüpsultan, Pendik ve Başakşehir'de akaryakıt istasyonları inşa edilerek işletilmeye verilmesi işi için ihale düzenliyor.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Emir Burhan Otelçi tarafından kuruldu.

Pendik Yayalar'da 9.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Pendik Belediye Başkanlığı, Yayalar'da yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını 9 milyon 853 bin 970 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik Dolayoba 9922 ada, 1 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik Dolayoba Mahallesi'nde akaryakıt+LPG satış ve bakım istasyonu alanı olan 9922 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, ilanen askıya çıkarıldı. İşte o imar planından detaylar...

Pendik'te 7.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Yayalar'da akaryakıt istasyon alanı 7 milyon 451 bin 159 TL bedelle 27 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek. Arsa geçen sene belediye tarafından 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihaleye çıkmıştı.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Kutlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Sancaktepe, Kemal Türker Mahallesi'nde kuruldu.

Bursaspor, Bursa Soğanlı'daki araziyi akaryakıt istasyonu olarak kullanılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Yakın Çevre Yolu’nun Soğanlı bölgesindeki 1/5000’lik Nazım İmar Planı içerisinde kalan arazinin Bursaspor tarafından akaryakıt istasyonu olarak kullanılmasını onaylayarak, uygulamanın önündeki tüm engelleri kaldırdı.

Elazığ'da icradan 3.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Elazığ 2. İcra Dairesi; Merkez'de yer alan akaryakıt binasını satışa çıkarıyor. Toplam bedeli üzerindeki gayrimenkuller ve arsayla 3 milyon 179 bin 496 TL olarak belirlendi.

Pendik Dolayoba akaryakıt LPG satış alanı imar planı askıda mı Haberi

Pendik Dolayoba akaryakıt LPG satış alanı imar planı askıda mı

Pendik İlçesi, Dolayoba Mahallesi, 9922 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bugün (26 Ocak 2015, Pazartesi) ilanen askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28690 dosya numaralı imar planı tadilatını 17 Ekim 2014'te onayladı. İmar planı tadilatı, 24 Şubat 2015 Salı günü askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Tasdik sınırı içerisindeki alan akaryakıt+LPG satış ve bakım istasyonu alanıdır. 


2- Akaryakıt+LPG satış, servis ve bakım istasyonu alanında Maks Taks:0.15 Kaks:0.30, Hmax:6.50'dir.


3- İtfaiye Müdürlüğü'nün görüşlerine uyulacaktır. 


4- Akaryakıt+LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu'nda GSM mevzuatına, emniyetle ilgili TSE'nin ilgili standartlaşma ve yangından korunma yönetmeliği koşullarına uyulması koşuluyla söz konusu alanda her türlü akaryakıt ve sıvılaştırılmış petrol gazının (LPG) yanı sıra, sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG, CNG) satışına yönelik tesisler de yer alabilir. Ayrıca bu alanda...