05 / 05 / 2024

pendik Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

pendik Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Pendik Belediyesi'nin Çamlık Mahallesi'nde hayata geçireceği Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı. Proje 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Durdabak tarafından kuruldu.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Doğruer tarafından kuruldu.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Healty World Hijyen Eğitim Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healty World Hijyen Eğitim Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Şentürk tarafından kuruldu. 

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

pendik Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Haberi

pendik Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi


Çamlık Mahallesi’nde  hizmete kazandırılacak Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşa çalışmalarına  başlandı. 4 bin 500 metrekarelik tesis tamamlandığında engellilerin sağlıktan kültüre, eğitimden spora her alanda vakit geçirebileceği bir mekân olacak. 


Projesi tamamlanan Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi,  Çamlık Mahallesi’nde 4 bin 538 metrekarelik alan üzerine kurulacak. Tamamen Pendik Belediyesi tarafından inşa edilecek dev merkez, üç kattan oluşacak. Tesiste fizyoterapi, psikiyatri gibi sağlık bölümlerinin yanında farklı alanlarda eğitimlerin verileceği sınıflar da bulunacak. Bu ay inşaatına başlanılan ve yıl sonuna doğru hizmete girmesi beklenen merkezde aynı zamanda engellilerin sanatla iç içe olmasını sağlayacak atölyeler, müzik, sergi alanları gibi bölümler de yer alacak. Merkezin daha sonra üç blok şeklinde genişletilerek 12 bin metrekarelik alanda hizmet vermesi planlanıyor. 


Pendik...