29 / 04 / 2024

pendik güllübağlar mahallesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi

pendik güllübağlar mahallesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi

Pendik Belediyesi tarafından Güllübağlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi, milletvekillerinin ve kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı çoşkulu bir törenle hizmete girdi...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Avrupalılar Türkiye'deki bir ürüne aşırı ilgi göstermeye başladı! Hepimiz kullanıyoruz sizi de ilgilendiriyor

Avrupalıların Türkiye'de ticaretleri hız kesmeden devam ediyor. Avrupalılar son olarak Türkiye'deki önemli bir ürüne daha aşırı ilgi göstermeye başladı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Pendik Yayalar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Yayalar ( Güllübağlar ) Mahallesi, 9345 ada, 9 parsel, 9347 ada, 1, 2 parseller, 1257, 1312, 1313, 1314, 1315 parseller ile bir kısım kadastral boşluk alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykoz Göllü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkii, 101 ada, 3 parsel, 102 ada, 8, 9 parseller, 127 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26.04.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi, 536 Parsel ve 3256 Ada 2 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

TOKİ Isparta Bağlar 142 konut ihalesi bugün!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

pendik güllübağlar mahallesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi Haberi

pendik güllübağlar mahallesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi


Pendik Belediyesi tarafından Güllübağlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi, milletvekillerinin ve kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı çoşkulu bir törenle hizmete girdi.  Başkan Şahin, Güllübağlar’ın yapılan hizmetlerle “gül gibi” olacağını söyledi. 


Güllübağlar Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Başbakan Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Erol Kaya’nın da katıldığı  törenle hizmete açıldı. Son devir mutasavvıf, tarihçi ve şairlerinden Hüseyin Vassaf’ın adını taşıyan ve bünyesinde halı saha da bulunan merkezin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Başkan Şahin, görünüşüyle şık, içeriği ile bilgi dolu bir yer açıklarını belirterek, “gençleri çok derse boğmadan, sokak, hayat ve spor ile buluşturmak istedik. Bu merkezlerde sporla ders iç içe olacak”...