30 / 04 / 2024

pendik güllübağlar tapu

pendik güllübağlar tapu

Pendik Belediyesi; Kavakpınar, Güllübağlar ve Çamçeşme Mahalleleri'nde hak sahiplerinin tapularını 7 Mart itibariyle dağıtacak. Bu sebeple hak sahiplerinin 7 Mart sonrasında belediyeye başvuru yapması gerekiyor

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Avrupalılar Türkiye'deki bir ürüne aşırı ilgi göstermeye başladı! Hepimiz kullanıyoruz sizi de ilgilendiriyor

Avrupalıların Türkiye'de ticaretleri hız kesmeden devam ediyor. Avrupalılar son olarak Türkiye'deki önemli bir ürüne daha aşırı ilgi göstermeye başladı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Pendik Yayalar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Yayalar ( Güllübağlar ) Mahallesi, 9345 ada, 9 parsel, 9347 ada, 1, 2 parseller, 1257, 1312, 1313, 1314, 1315 parseller ile bir kısım kadastral boşluk alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Elazığ'da depremde hasar gören yapılar için başvurular 13 Ağustos'ta sona eriyor!

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde hasar gören yapılar için başvuru süresinin 13 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi.

Depremde hasar gören yapılar için iki günde 4 bin 759 itiraz başvurusu!

Elazığ'da meydana gelen depremin sonrasında yapılan hasar tespitine ilişkin, vatandaşların itiraz süreci devam ediyor. Vatandaşlardan hasar gören yapılar için iki günde 4 bin 759 itiraz başvurusu geldi...

Diyarbakır Bağlar'daki 6 katlı bina için yıkım bekleniyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan Güllü apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Boşaltılan 6 katlı binanın yıkılması bekleniyor.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

Rami Gıda Toptancıları Hali Başakşehir'e taşınıyor!

İstanbul Rami yer alan Kuru Gıda Toptancıları Hali esnafı için Başakşehir'de yeni ve modern bir çarşı inşa ediliyor.

pendik güllübağlar tapu Haberi

pendik güllübağlar tapu

Tapu sorunu birçok belediyede gündeme gelse de sorunu çözmeye çalışan belediye sayısı da oldukça fazla. Bu belediyelerden biri de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik Belediyesi. 


Pendik Belediyesi daha öncesinde Ertuğrulgazi Mahallesi içindeki 111 bin 768 metrekarelik bir parselin tapusunu Hazine'den devralmışlardı.


Şimdi ise 3 mahallede imar uygulaması ile tapular 7 Mart itibariyle teslim edilecek. Hak sahiplerinin bu kapsamda 7 Mart sonrasında belediyeye başvurması gerekiyor. 


Bu mahalleler arasında Kavakpınar, Güllübağlar ve Çamçeşme yer alıyor. Eski tapu ve nufüs kimliğiyle birlikte başvurmak gerekiyor. 


Kübra...