02 / 05 / 2024

pendik Güllübağtar Mah İlkokulu Yapım İşi ihalesi

pendik Güllübağtar Mah İlkokulu Yapım İşi ihalesi

İstanbul Pendik'te Güllübağtar Mah İlkokulu Yapım İşi ihalesi İstanbul Valiliği tarafından yapılacak. İhale 10 Eylül 2015 tarihinde saat 14:00 'da açık ihale usulü gerçekleştirilecek.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Pendik Yayalar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Yayalar ( Güllübağlar ) Mahallesi, 9345 ada, 9 parsel, 9347 ada, 1, 2 parseller, 1257, 1312, 1313, 1314, 1315 parseller ile bir kısım kadastral boşluk alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Beykoz Göllü Mahallesi imar planı askıda!

Beykoz İlçesi'ne bağlı Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkiideki parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

pendik Güllübağtar Mah İlkokulu Yapım İşi ihalesi Haberi

pendik Güllübağtar Mah İlkokulu Yapım İşi ihalesi

OKUL YAPTIRILACAKTIR 


İSTANBUL VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI


İstanbul Pendik Güllübağtar Mah İlkokulu Yapım İşi (MEB 10025R-720 Tip, Zem:3,0 kg/cm2, Doğalgazlı, Bohçalamalı)yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası : 2015/97887


1- İdarenin

a) Adresi : Hırka-i Şerif Mah. Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı 64

34091 FATİH/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124555000 - 2124555081

c) Elektronik Posta Adresi

ç) İhale dokümanının görülebileceği : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet adresi


2- İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Okulu Yapım İşi (MEB 10025R-720 Tip, Zem:3,0 kg/cm2,

Doğalgazlı, Bohçalamalı) Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer

c) İşe başlama tarihi

ç) İşin süresi

İstanbul ili Pendik İlçesi

Sözleşmenin imzalandığı...