27 / 04 / 2024

Pendik Harmandere Sosyal Konutları ne zaman tamamlanıyor

Pendik Harmandere Sosyal Konutları ne zaman tamamlanıyor

Pendik Belediyesi Velibaba ve Harmandere sosyal konutları, Pendik Kaymakamlığı, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Kültür Merkezi ile Esenler Spor Kompleksi projelerinde son durumu, ne zaman tamamlanacağını açıkladı... İşte o projeler..

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Pendik bisiklet yolu projesinde son durum ne?

İstanbul Pendik'te  Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgeleri için planlanan 50 kilometrelik “Bisiklet Yolları Projesi”nde çalışmalar Mart ayından itibaren yeniden başlayacak.

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Referans Sosyal Hizmetler İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Sosyal Hizmetler İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ersin Tilki tarafından kuruldu.

Pendik Belediyesi'nden sosyal tesis oylaması!

Pendik Belediyesinin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağı yapılacak oylama sonucunda belli olacak.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, ilçenin 5. sosyal tesisi olacak olan Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temelini attı.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Pendik Çınardere Mahallesi’ne 5. sosyal tesisini kazandıracak olan Pendik Belediyesi Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Harmandere Sosyal Konutları’nda 2. etap başlıyor!

Pendik Belediyesi, Harmandere Mahallesi’nde yıllardır süren imar ve tapu sorununu tek tek çözüme kavuşturarak bölgede kentsel dönüşümün önündeki engelleri ortadan kaldırdı.

Pendik Harmandere Sosyal Konutları ne zaman tamamlanıyor Haberi

Pendik Harmandere Sosyal Konutları ne zaman tamamlanıyor

Geçtiğimiz yıl  çok sayıda kültür merkezi, spor kompleksi ve bilgi evi kazanan Pendik, yakında yenileriyle buluşuyor.  Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nin  Mart, Kavakpınar Kültür Merkezi ile Velibaba  Sosyal konutlarının Nisan, Hükümet Konağı’nın ise yaz başında  hizmete girmesi hedefleniyor.


Ahmet Yesevi Kültür Merkezi



Bünyesinde bulunan fonksiyonlarıyla kente sosyal, kültürel, spor ve sağlık alanında artı değer katan kültür merkezlerinden biri Ahmet Yesevi Mahallesinde hizmete girmeye hazırlanıyor. Osmanlı mimarisinden esintiler sunan kültür merkezinin dış cephe ve iç mekân düzenlemeleri devam ediyor. 4 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezinde İSMEK kursu, aile sağlığı merkezi, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, fitness salonu gibi birimler bulunacak. Merkezin Mart ayında tamamlanması hedefleniyor.


Kavakpınar Kültür Merkezi



Geçtiğimiz yıl Mart ayında inşasına başlanan 4 bin 500 metrekare alana sahip...