29 / 04 / 2024

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı!

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, ilçenin 5. sosyal tesisi olacak olan Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temelini attı.



Pendik Belediyesinin 5. sosyal tesisi olacak olan Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Güzelyalı Sosyal Tesisi, PenCR Çarşı, PenCR Köfte ve PenCR Burun’dan sonra Çınardere Mahallesi’nde Pendikspor Tesisleri yanında hayata geçirilen Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temel atma törenine Kaymakam İlhan Ünsal, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, MHP İlçe Başkanı Yüksel Cebe, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ve çok sayıda mahalleli katılım gösterdi.

165 kişi kapasiteli kapalı alan ve 800 metrekare açık teras alanına sahip olacak tesis deniz manzarası ve havadar konumuyla Pendiklilerin uğrak mekanı haline gelecek. İlgi çekici mimarisi olan tesisin inşasına başlandıktan sonra 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

1.500 kişilik açık alanı bulunacak

Şehre hizmet etmek için her geçen gün büyük bir gayret içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Hayaltepe Sosyal Tesisi, manzara açısından şehrin en güzel noktalarından biri. Burası vatandaşlarımızın istifade ettiği yerler olan sosyal tesislerimizin 5.si olacak. Çok iyi seyir terasıyla birlikte tesisin yaklaşık 1.500 kişilik açık alanı bulunacak. Buradaki tesisimiz kapalı alanından daha çok açık alanıyla düğünlere yönelik de hizmet verecek. Yenişehir’de açmaya hazırlandığımız Kır Kahvesi ise 6. olacak. Yenişehir Piknik Alanı içerisinde inşa ettiğimiz Kır Kahvesi’nin de Tarım ve Orman Bakanlığından onayını aldık. Yaz sezonuyla beraber burayı da hizmete açacağız.” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön