03 / 05 / 2024

Pendik Ihlamur Konutları

Pendik Ihlamur Konutları

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

Bursa Gürsu'da yatırımlar tüm hızıyla devam edecek!

Bursa Gürsu'da Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası hizmete girdi.

Büyük yatırımcılar Bursa Gürsu'ya yatırım yapıyor!

Ankara. İstanbul, Adana ve hatta yurtdışından (S.Arabistan ve Almanya) gelen birçok yatırımcılar Gürsu'da yeni imara açılacak olan bölgeler olan Dışkaya ve Ericek'te TOKI civarlarında çok ciddi arsa yatırımı yapıyorlar.

Bursa Gürsu'da arsa fiyatlarında artış yaşandı!

Özellikle son 1 yıl içerisinde Bursa'nın merkeze yakın ilçelerinden olan Gürsu'nun birçok noktasında arsa fiyatları çok ciddi bir biçimde artış göstermiş durumda..

Bursa Gürsu'ya 17 bin konut ve iki üniversite yapılacak!

AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil birçok yatırımcının yeni imar planı bölgesi olan Gürsu Dışkaya'da önemli ölçüde alımlar yaptığını belirtti.

Gürsu Özdilek Şubesi 1. Yılı'nı kutluyor!

Geçtiğimiz yıl Gürsu'daki yeni şubesini açan Özdilek Alışveriş Merkezleri 22 Haziran'da 1. açılış yıldönümünü bin kişilik pasta ile kutlayacak. Kutlamada özel indirimler ve kampanyalar yer alacak.

Gürsu'da 2 tescilli bina yeniden kurma yöntemiyle sosyal tesis olacak!

GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yer alan 2 tescilli bina yeniden kurulacak...

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları açıklandı!

TOKİ, 912 konutu kapsayan Bursa “ Gürsu alt gelir grubu konutları için kura sonuçlarını yayınladı

Pendik 450 konutlar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesi, 450 Konutlar ve Çevresi Muhtelif parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi!

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Satya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Marin Pendik Konutları fiyatlar!

Marin Pendik Konutları fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesi "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla tanıtılıyor...

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

360 Kurtköy Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare olarak tasarlandı. 26 blok halinde yükselen proje 200 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

Pendik Atlantik Life Konutları'nda teslimler 2017'de!

Atlantik Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life Konutları 150 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Pendik Velibaba ve Harmandere sosyal konutları ne zaman bitiyor?

Pendik Belediyesi Velibaba ve Harmandere sosyal konutları, Pendik Kaymakamlığı, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Kültür Merkezi ile Esenler Spor Kompleksi projelerinde son durumu, ne zaman tamamlanacağını açıkladı... İşte o projeler..

Pendik Elite Side Konutları!

Pendik Elite Side Konutları İstanbul Anadolu yakasında Pendik bölgesinde inşa ediliyor.Pendik Elite Side Konutları' nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Elite Side Pendik Konutları!

Toplam 400 adet konuttan meydana gelen Elite Side Pendik Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Pendik Ihlamur Konutları Haberi

Pendik Ihlamur Konutları

Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.


Başkan Mustafa Işık, "İlçemiz için elimizi taşın altına koyduk gereği yapmaya gayret ediyoruz. Yıllardır var olan imar sorunu ve düzenlemeleri bizleri yeni tedbirler konusunda zorluyor. İlçe içinde arazisi olan devlet kurumlan ile tek tek görüşüyoruz Amacımız ilçe içinde aciliyet kazanan kurum binaları bir an önce temelini atarak yapmak. Ancak aldığımız bazı kararlarında kamuoyunda farklı algılanarak, yanlış yorumların yapıldığını görüyoruz Bu ™ yorumlar bizleri yanlış değerlendirmeler konusunda üzse de takdiri yine kamuoyuna bırakıyoruz" dedi. Gurupların görüşlerinin alınmasına geçilirken Adaköy"de gönüllülerden bir itfaiye istasyonunun yapılması kararlaştırırken, MHP gurubu tarafından da Zafer Caddesi'nin isminin...