11 / 05 / 2024

pendik kacuv aile evi

pendik kacuv aile evi

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanser tedavisi için İstanbul'a gelmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri için 2. aile evini Pendik'te açtı...

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

KAÇUV 2. Aile Evini Pendik'te açtı!

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanser tedavisi için İstanbul'a gelmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri için 2. aile evini Pendik'te açtı...

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

Pendik Batı Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin Geziboyu Caddesi’ndeki yeni binasının inşaatı başladı.

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Pendik Sahil Konakları'na büyük ilgi!

Anadolu yakasının en hızlı prim yapan bölgelerinden Pendik sahilde inşa edilen aile konseptli Pendik Sahil Konakları'ndaki daireler kısa sürede büyük ilgi gördü.

Pendik Müftülüğü'ne ek bina inşa edildi!

İlçeye birçok okul, aile sağlığı merkezi, ibadethane kazandıran Pendik Belediyesi, Pendik Müftülüğüne de ek bina inşa etti. Ayrıca hayırseverler ya da dernekler tarafından yapımına başlanan ancak bitirilemeyen yurtlar ve ek binaları da tamamlanıyor.

Pendik'te yeni tesisler bahara hazır!

Pendik'te yeni tesisler bahara hazır. Kültür merkezinde İSMEK kursu, aile sağlığı merkezi, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, fitness salonu gibi birimler bulunacak. Merkezin Mart ayında tamamlanması hedefleniyor.

Pendik Belediyesi'ne yeni ek hizmet binası yapılıyor!

Pendik Belediyesi vatandaşlara daha verimli hizmet için Hatboyu Caddesi'ndeki kullanılmayan TCDD binasını 'Pendik Belediyesi ek hizmet binası' şekline dönüştürüyor

Pendik'te icradan 1 milyon 850 bin TL'ye arsa!

Pendik 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 104 pafta, 849 ada, 170 parselde yer alan 955 metrekare arsanın 264/955 hissesini satışa sunuyor

Pendik Belediyesi, ek hizmet binası yapıyor!

Pendik Belediyesi, ek hizmet binası yapıyor. Hatboyu Caddesi'nde kullanılmayan TCDD binasında tadilat çalışmalarının bitirilmesinin ardından hizmete açılacak bina, üç kat, zemin ve bodrumdan oluşuyor

pendik kacuv aile evi Haberi

pendik kacuv aile evi

KAÇUV kanser tedavisi nedeniyle İstanbul'a gelmek zorunda kalan çocuklara aileleriyle ücretsiz konaklama sunduğu Aile Evi'nin ikincisi Pendik'te açtı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; KAÇUV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İnci Yıldız, 2. Aile Evi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende açıklamalarda bulundu. Yıldız, Türkiye'de her yıl 3 bin 500 çocuğa kanser teşhisi konulduğunu, her 3 saatte bir çocuğun kanser tanısı aldığını ve bu sayının nükslerle yılda 5 bine ulaştığını dile getirdi.

Erken teşhis edilip tedaviye erken başlandığında çocukluk çağı kanserlerinde tedavinin daha kısa sürdüğünü ve büyük oranda başarı elde edildiğini belirten Yıldız, şu bilgileri verdi:

"Ancak bu, yine de uzun bir süreç. 4 aydan başlıyor, 2 yıla kadar sürebiliyor. Bu süreçte özellikle İstanbul dışından gelen aileler maddi açıdan zorlanabiliyor, hastane köşelerinde sabahlayabiliyor. Bazen...