05 / 05 / 2024

Pendik konutları

Pendik konutları

Pendik'te engelli dostu konuta teşvik yapılıyor. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, engelli yaşamı kolaylaştıran ve ucuz konut yapan şirketlere yüzde 20 ruhsat teşviki getirdiğini açıkladı.

Pendik 450 konutlar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesi, 450 Konutlar ve Çevresi Muhtelif parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi!

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Satya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Marin Pendik Konutları fiyatlar!

Marin Pendik Konutları fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesi "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla tanıtılıyor...

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Winlife Pendik Konutları iletişim!

Winlife Evleri İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Hakyapı İnşaat imzası taşıyan proje 12 katlı tek blok olarak yükselecek...

Ondörtüç Pendik'te peşinde 10 indirim!

Ondörtüç Pendik, konutlarını 120 aya kadar vadelendiriyor. Üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor..

Ondörtüç Pendik Konutları'nda 120 aya kadar vade imkanı!

Gayrimenkul sektörünün güçlü aktörlerinden İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. Projede banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor..

Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

360 Kurtköy Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare olarak tasarlandı. 26 blok halinde yükselen proje 200 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

Atlantik Life Pendik Konutları'nda teslimler Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı imzası taşıyan Atlantik Life Pendik'te fiyatlar 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Pendik konutları Haberi

Pendik konutları

Engellilere uygun konut projelerinde ilk adımı atan TOKİ, özel sektörden sonra yerel yönetimlere de model oldu. Pendik Belediye Başkanı Şahin, engelli yaşamı kolaylaştıran ve ucuz konut yapan şirketlere % 20 ruhsat teşviki getirdiğini açıkladı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) yaklaşık beş yıl önce Türkiye'de uygulamaya geçirdiği engelli konut çalışmalarına yerel yönetimlerden de destek geliyor. 


Engellilerin hayatını kolaylaştıracak şekilde tasarlanan konut projelerine yerel yönetimler ruhsat aşamasında ücret indirimiyle teşvik veriyor. Bu konuda ilk adımı atan Pendik Belediyesi oldu. 

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, engelli dostu ev yapan ve ucuza satan müteahhitlere imar ve iskan ücretlerinde indirim yapılacağını açıkladı. Şahin, Pendik'te inşaat yapan firmalara daire sayısının yüzde 5'ini engellilere uygun tasarlayıp ucuz fiyattan sattıkları takdirde imar ve iskan ücretinde yüzde 20 indirim...