06 / 07 / 2024

pendik KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi

pendik KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi

KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihindeİsmet Yeşil, Cihat Çelik Başar, Devrim Alp, Musa Şanlı tarafından kuruldu.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiftsüren ve Asıf Rashıd ortaklığında kuruldu.

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Melik Yazıcı, Hüseyin Kayahan, Ömer Ceylan ve Ömer Hızıroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi, Canan Karadeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Volkan Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Tuzla'da kuruldu.

TÜİK gelir ve yaşam koşulları araştırma istatistiklerini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK), Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırma İstatistiklerinde gelir dağılımı, yoksulluk veya ilgili göstergelerin karşılaştırılabilirliğinde herhangi bir sorun bulunmadığı bildirildi.

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Ömer Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehir Er Cihan Namlı Caddesi'nde kuruldu.

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi, Salim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadullah Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazenin Güre tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Çiçekdağı Sokak'ta kuruldu.

pendik KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

pendik KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi


KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu: Her türlü elektrik,elektronik,mekanik,elektromekanik, yazılım,otomotiv,aydınlatma,ses sistemleri konusunda mühendislik,danışmanlık ve araştırma geliştirme hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Teknopark Tekn. Gelişim Bölg. H.Limanı Yo.Dışk No:3 Ar-ge 5/2...