03 / 05 / 2024

Pendik kurban kesim ücreti kaç TL

Pendik kurban kesim ücreti kaç TL

Pendik Belediyesi, 2014 yılı Kurban Bayramı öncesinde Pendik kurban satış ve kesim alanının 19 Eylül 2014 Cuma günü hizmete açılacağını duyurdu. Peki Pendik kurban kesim yerleri nerede? Pendik kurban kesim yerine nasıl gidilir?

Et kesim fiyatına zam! Dana ve kuzu karkas kesim fiyatları arttı!

Kurban Bayramı'nın ardından et fiyatlarındaki artış devam ederken et kesim fiyatları da yükseldi. 

Kurban Bayramı'nda bunu yapanlara 3 bin 36 TL ceza kesilecek! Aman dikkat!

Kurban kesim yerlerinde gerekli yasaklara uymayan ve tedbir almadan kurban atıklarını toprağa bırakan tesislere 293 bin 188 TL, bu fiilin konutlarda işlenmesi halinde 7 bin 283 TL idari para cezası kesileceği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet vekaletle kurban kesim tutarını açıkladı. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, bu yılın kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Kızılay Kurban Vekâlet fiyatları 2022 ne kadar? Küçükbaş, büyükbaş kurban fiyatları kaç TL? 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramına kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün Kızılay'in "Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası" fiyatlarını listeledik. Peki Vekâletle Kurban Kesim ücreti ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi....

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Ondörtüç Pendik'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Bayram boyunca Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunan İnsay Yapı, herkesi satış ofisine bekliyor

Kurban kesim yerleri hakkında tebliğ 2016!

Kurban kesim yerleri hakkında tebliğ, kurban satış ve kesim yerlerinin belirlenmesi, alınacak tedbirler ve bu konulara ilişkin diğer hususları düzenliyor.

İstanbul'da 3 yeni kesim tesisi açıldı!

İstanbul'da kurban kesmek isteyen vatandaşların sağlıklı ve hijyenik şartlarda kurbanlarını kestirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Pendik, Avcılar ve Sancaktepe’de 3 yeni Kurban Satış ve Kesim Tesisi hizmete açıldı.

Pendik Modern Kurban Alanı hizmete giriyor!

Pendik Belediyesi Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim Alanı, bu yıl yeni yüzüyle hizmete giriyor. Tesislerde kurban satıcıları için konaklama kabinleri de yapılırken; tuvalet ve banyo imkanı da bulunuyor.

Pendik kurban kesim ücreti kaç TL Haberi

Pendik kurban kesim ücreti kaç TL

Pendik Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.pendik.bel.tr'de yapılan açıklamaya göre; Pendik kurban satış ve kesim alanı, 19 Eylül 2014 Cuma günü hizmete açılacak. Pendik Belediyesi, 2014 Kurban Bayramı öncesinde kurban alanına ulaşım ve kurban alanında neler olacağını gösteren krokiyi yayımladı. 


Peki Pendik kurban kesim yerleri nerede? Pendik kurban kesim alanına nasıl gidilir? Pendik Belediyesi kurban kesim alanında kurban kesim ücreti kaç TL? İşte cevaplar...


Pendik Belediyesi, Kurban kesim ibadetinin daha iyi ve sağlıklı koşullarda gerçekleştirilmesi için satış ve kesim işlemlerinin Kurnaköy’de kurulan alanda yapılacağını açıkladı. 


Sağlık ve kalite standardı düşünülerek oluşturulan bu alanda otopark, mescit, satıcılar için duş kabinleri vb. sosyal birimler bulunuyor.


Açıklamaya göre satıştaki tüm hayvanlar Pendik Belediyesi veterinerleri tarafından kontrolden geçirilmiş durumda ve kesim alanında poşet dağıtımı yapılacak.


Kurban...