03 / 05 / 2024

Pendik Modern Kurban Alanı nerede

Pendik Modern Kurban Alanı nerede

Pendik Belediyesi Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim Alanı, bu yıl yeni yüzüyle hizmete giriyor. Tesislerde kurban satıcıları için konaklama kabinleri de yapılırken; tuvalet ve banyo imkanı da bulunuyor.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ondörtüç Pendik'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Bayram boyunca Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunan İnsay Yapı, herkesi satış ofisine bekliyor

Modern East Kurban Bayramı çalışma saatleri

Modern East, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Modern East Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Loda Mobilya'da Kurban Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada çizgi üstü konseptler oluşturan Loda; modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir modelleriyle, Kurban Bayramı’nda da %25 indirim kampanyası sunuyor.

Pendik Modern Kurban Alanı hizmete giriyor!

Pendik Belediyesi Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim Alanı, bu yıl yeni yüzüyle hizmete giriyor. Tesislerde kurban satıcıları için konaklama kabinleri de yapılırken; tuvalet ve banyo imkanı da bulunuyor.

Koç Modern Yapı Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Koç Modern Yapı Mimarlığı Limited Şirketi, Gökmen Koç tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kuruldu.

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Serdil Burak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Pendik'te balıkçılar için modern çarşı inşa edilecek!

Pendik sahil Meydanı çalışmaları kapsamında balıkçı dükkanları için deniz kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa edilecek. İDO İskelesinin yakınında yer alacak balık çarşısının önünde otopark da bulunacak.

Pendik Belediyesi kurban satış ve kesim yeri 19 Eylül'de hizmete açılıyor!

Pendik Belediyesi, 2014 yılı Kurban Bayramı öncesinde Pendik kurban satış ve kesim alanının 19 Eylül 2014 Cuma günü hizmete açılacağını duyurdu. Peki Pendik kurban kesim yerleri nerede? Pendik kurban kesim yerine nasıl gidilir?

Beykoz Kurbankent, Kurban Bayramı'na hazır!

Beykoz Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı sorunsuz bir şekilde geçirmesi için Kurbankent’i hazırladı. Anadolu Yakası’nın en modern kurban satış ve kesim alanı yine Beykoz Çavuşbaşı’nda kuruldu.

Alibeyköy'deki modern kurban kesim merkezi, basına tanıtıldı!

Kurban Bayramı' na sayılı günler kala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Daire Başkanlığı Veteriner Müdürlüğü ve Sağlık A.Ş. kurban kesimiyle ilgili son hazırlıklarını tamamladı.

Kent Meydanı AVM'den alışveriş yapan Sinpaş Bursa Modern’den ev kazanıyor!

Yaklaşan Kurban Bayramıyla birlikte Kent Meydanı AVM'yi tatlı bir telaş sardı. Yaklaşan Kurban Bayramıyla birlikte Kent Meydanı AVM'den alışveriş yapan Sinpaş Bursa Modern’den ev kazanabiliyor...

Pendik Modern Kurban Alanı nerede Haberi

Pendik Modern Kurban Alanı nerede


Pendik Belediyesi Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim Alanı,  bu yıl yeni yüzüyle hizmete giriyor. 


Kurnaköy’de kurulan kurban satış ve kesim yeri, bu yıl modern ve donanımlı sabit çadırlarda, her açıdan ihtiyaca cevap verecek şekilde 29 Ağustos’ta  hizmet vermeye başlayacak. Son teknolojiyle düzenlenmiş kesimhanelerin bulunduğu satış alanı  4 bin büyükbaş ve küçükbaş hayvan kapasiteli. Satıcıların yoğun talebi üzerine alana ek çadırlar kuruldu. Tesislerde kurban satıcıları için konaklama kabinleri de yapılırken; tuvalet ve banyo imkanı da bulunuyor. Kurban satıcıları ve kurban alış verişi için pazara gelen vatandaşların ibadet edebileceği mescit ve dinlenme ihtiyacını karşılayacağı kafeteryalar bayramın sonuna kadar açık olacak.




Pendik...