19 / 05 / 2024

Pendik Müftülüğü ek bina

Pendik Müftülüğü ek bina

İlçeye birçok okul, aile sağlığı merkezi, ibadethane kazandıran Pendik Belediyesi, Pendik Müftülüğüne de ek bina inşa etti. Ayrıca hayırseverler ya da dernekler tarafından yapımına başlanan ancak bitirilemeyen yurtlar ve ek binaları da tamamlanıyor.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Korkmaz ve Gürcan Masyan ortaklığında kuruldu.

Pendik Müftülüğü ek bina Haberi

Pendik Müftülüğü ek bina


Pendik Belediyesi, kendi yatırımları dışında diğer kurumlara da imkânları doğrultusunda desteklerini sürdürüyor. Pendik Müftülüğü’nün mevcut binasına ek olarak yeni bir bina inşa eden Pendik Belediyesi, tamamlayarak hizmete sundu. Pendik Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü, ilçe genelinde hayırseverler ya da dernekler tarafından yapımına başlanılan, ancak bazı nedenlerden dolayı yarıda kalan yurt ve ek binaları da tamamlamak üzere kolları sıvadı. 


Pendik Müftülüğünün kapasitesi genişletildi


Doğu Mahallesi’nde yer alan Pendik Müftülüğü Hizmet Binasının hemen yanına Pendik Belediyesi tarafından ek bina inşa edildi. 90 metrekare üzere tek katlı olarak inşa edilen ek bina, mevcut binaya uygun olarak yapıldı. Ek binada 14 personelin görev alabileceği 2 ofis yer alıyor.


Fevzi Çakmak Mahallesi Serpmeevler Camii Yatılı Yurt Binası


Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer alan Serpmeevler Camii yanına hayırseverlerin desteğiyle başlanarak kaba...