24 / 07 / 2024

pendik otistik çocuklar eğitim merkezi arazisi

pendik otistik çocuklar eğitim merkezi arazisi

İSKİ,Diyanet, İl Sağlık Müdürlüğü gibi kurumlara bedelsiz olarak tahsis edilen arazilerde büyük bir değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplam 340 bin metrekarelik taşınmazın tahsis ve satış durumunu değiştirdi.

KAÇUV 2. Aile Evini Pendik'te açtı!

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanser tedavisi için İstanbul'a gelmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri için 2. aile evini Pendik'te açtı...

Pendik Bosnalı Parkı'ndaki bina ‘Kütüphane Kafe’ olacak!

Pendik Sapanbağlar Mahallesi’nde bulunan 13 bin metrekarelik Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’na tek katlı bir bina inşa eden Belediye, binanın ne amaçla kullanılması gerektiğini halka sordu. Halk oylamasında 'Kütüphane Kafe’ 658 oy aldı.

Pendik Belediyesi'nden sosyal tesis oylaması!

Pendik Belediyesinin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağı yapılacak oylama sonucunda belli olacak.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Nevşehir Gülşehir’de otistik çocuklar için bakım merkezi yapılıyor!

Nevşehir’in Gülşehir'deki otistik çocuklara yönelik yapılan bakım merkezi kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Arısoy,Bakım Merkezinde yapılacak olan inşaat işleri Japon Büyükelçiliğinin vereceği 100 bin dolar destek kapsamında karşılanacaktır” dedi.

Pendik Belediyesi'nden 10 yeni park!

Kentin dokusuna görsel anlamda değer katmasının yanında özellikle çocuklar için büyük öneme sahip parkların sayısı giderek artıyor. Belediye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla Pendik yeni yıla 10 yeni parkla girdi.

Mersin Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2016’da açılacak!

Mersin'de yapılan ‘Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı. Merkezin 2016’da hizmete gireceği bildirildi. Eğitim merkezinin 25 yıllığına Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri ili ilgili protokol çalışmaları başladı.

Şükrü Kocatepe Özel Eğitim Merkezi inşaatını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesinde Özel Proje olarak yapımına başlanılan Dentaş Kağıtçılık Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Dentaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2.5 milyon TL'ye mal olacak!

Hayırsever işadamları tarafından Merkezefendi Adalet Mahaliesi'nde Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi kuruluyor. Merkezin temeli 16 Şubat tarihinde atıldı..

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi yüzme havuzları açıldı!

Pendik Sülüntepe Mahallesinde hizmete giren Spor Kompleksinde yer alan yüzme havuzları faaliyete geçti. Kadınlar ve erkekler için iki ayrı yüzme havuzunun bulunduğu tesiste, çocuklar için de ayrı seanslar yapılıyor. Kayıtlar ise devam ediyor.

Pendik Belediyesi yetimler için otel konforunda ev yaptırıyor!

Pendik Belediyesi, yetim çocuklar ve anneleri için otel konforunda ev yaptırıyor. Gülenyüz Evleri, yakında misafirlerini ağırlayacak

pendik otistik çocuklar eğitim merkezi arazisi Haberi

pendik otistik çocuklar eğitim merkezi arazisi

İSKİ,Diyanet, İl Sağlık Müdürlüğü gibi kurumlara tahsis edilen arazilerde büyük bir değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplam 340 bin metrekarelik taşınmazın tahsis ve satış durumunu değiştirdi. Tahsis durumu değiştirilen taşınmazlar arasında otizmliler için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne verilen Pendik’teki 8 bin 700 metrekarelik arazi ile Alibeyköy’de cami yapılması için Diyanet’e verilen arazi de bulunuyor.


Ocak ayında Meclis gündemine büyükşehirin mülkiye-tindeki taşınmazların satışı için 3 ayrı teklif geldi. Emlak Müdürlüğü’nün ilk teklifi ile 20 ayrı taşınmazın tahsis ve satış durumunun değiştirilmesi istendi. CHP’li üyelerin muhalefet ettiği teklifte Pendik Şeyhli bölgesinde 30 yaş üstü otizmlilere hizmet binası yapılması amacıyla 2 yıllığına yapılan bedelsiz tahsis kaldırıldı. Beykoz Korusu’nda AYEDAŞ’a trafo merkezi olarak 1 TL bedelle yapılan 25 yıllık tahsise de son...