28 / 04 / 2024

Pendik otopark yatırımları

Pendik otopark yatırımları

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Pendik'e yeni otopark müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, artan nüfus ve yoğun kentleşme sonucunda ilçenin otopark ihtiyacını karşılamak için kalıcı çözümler ortaya koyuyor. 

Pendik'e 20 yeni otopark geliyor!

Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentin artan otopark ihtiyacının karşılanması için düğmeye bastı. Şehrin birçok noktasına yaklaşık 10 bin araç kapasiteli 20 otopark yapılması öngörülüyor.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Alsu Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsu Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abidin Kaya ve Muhsin Duzak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Topbaş: Pendik'e yatırıma devam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’te yatırımların devam edeceğini belirterek, Metro güzergahında olduğu gibi revizyonların da yine Pendik Belediyesinin ve Pendiklilerin talepleri doğrultusunda yapılacağını söyledi.

Pendik otopark yatırımları Haberi

Pendik otopark yatırımları

Pendik Belediyesi kentin dört bir yanına otopark inşa etmeye devam ediyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevresindeki parklanma sıkıntısına karşı yeni bir otoparkın inşaatına başladı. 

Hastane yanındaki boş arsada hayata geçirilen otopark, 560 araçlık kapasiteye sahip olacak. Otopark hizmete açıldığında özellikle hafta içi hastane önünde yaşanan araç yoğunluğu ve parklanma sıkıntısının önüne geçilecek. Otoparkın Ocak ayı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.