19 / 05 / 2024

Pendik polis lojmanı

Pendik polis lojmanı

1981 yılında bir gecekondunun aylık kirası 5 - 6 bin lira arasında değişiyormuş. Pendik'te İmar ve İskan Bakanlığı tarafından yaptırılan, bin 500 liraya kiraya verilecek 2 yatak odalı geniş dairelere kiracı bulunamıyormuş.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Pendik Esenyalı Karakolu yeniden inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Polis Adil Gözalıcı Karakol binasının ardından Esenyalı Mahallesi’nde yer alan karakol binasını da baştan aşağı yeniliyor.

Polis lojman ve sosyal konutları meclis gündeminde!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol TBMM toplantısında polis lojman ve sosyal konutlarını gündeme taşıdı..

Erzincan Otlukbeli'ne yeni polis lojmanı inşa edildi!

ERZİNCAN’ın Otlukbeli ilçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen 16 daireli polis lojmanları yakında hizmete girecek. Otlukbeli ilçesinde 2 Milyon TL’ye mal olacak polis lojmanlarının önümüzdeki aylar içinde tamamlanacağı bildirildi.

Pendik Sahil Karakolu inşaatı yükseliyor!

Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Şehit Polis Adil Gözalıcı Polis Karakolu yeniden inşa ediliyor. Karakol, Erol Kaya Caddesi üzerindeki eski yerinin 100 metre yakınında yükselmeye başladı.

Pendik Göçbeyli Mahallesi'nde yıkım gerginliği!

Pendik Göçbeyli Mahallesi'nde restoran olarak hizmet veren bina ve evin yıkımı sırasında vatandaşlar ile polis ve zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Pendik'te icradan 20 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi; Pendik, Doğu Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir imalathane lojman ve daireyi 20 milyon TL'den 8 Ocak 2015 günü satışa çıkarıyor.

İBB, Etiler Polis Okulu karşılığında Çatalca'da konut ve polis okulu yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler Polis Okulu’nun bulunduğu arazi karşılığında ilk etapta Çatalca’da polis okulu ve 400 konut yapacak. Ek protokolle de neredeyse Türkiye’nin tamamında karakol ve lojman yapımını üstlenecek.

Etiler Polis Okulu kapatıldı!

İstanbul' un en değerli mevkilerinden Etiler'deki 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan okula karşılık Çatalca'ya polis meslek yüksekokulu ve Anadolu'nun değişik yerlerinde lojman yapılacak..

Etiler polis okulu kapandı!

İstanbul' un en değerli mevkilerinden Etiler'deki 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan okula karşılık Çatalca'ya polis meslek yüksekokulu ve Anadolu'nun değişik yerlerinde lojman yapılacak...

Bitlis'te polis lojmanının çatısında yangın çıktı!

Binanın bacası, kar yağışı ve tipiden dolayı tıkanınca kalorifer kazanıyla baca arasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü....

TOKİ, 152 polis lojmanını bu yıl teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 152 tane polis lojmanının teslimini bu yıl içerisinde gerçekleştirecek...

Pendik polis lojmanı Haberi

Pendik polis lojmanı



İstanbul Emniyet Teşkilatı için İmar ve İskan Bakanlığı'nca yaptırılan 40 konuta sadece 2 polis yerleşti.


Kiralık ev var ama kiracı yok


Bir gecekondunun aylık kirası 5-6 bin lira arasında değişirken, 2 yatak odalı geniş daire 1.500 liraya kiracı bulamıyor.


  BÖYLESİ DE hiç görülmemişti. Kiralık ev var. Üstelik 40 tane. Ve kiralayacak yok..

  Binlerce kişinin, aylarca kiralık ev aradığı İstanbul'da Emniyet Teşkilatı'na tahsis edilen 40 sosyal konut şimdi kiracı olacak polisleri bekliyor. 

  Pendik'in Dolayoba bölgesinde İmar ve İskan Bakanlığı'nda yaptırılan 100 sosyal konuttan 50'si bölge belediyesine verildi. 10 konutta Askeriye'ye ayrıldıktan sonra ger kalan 40 konut Emniyet Teşkilatı'na tahsis edildi. İl...