02 / 05 / 2024

Pendik projeleri afganistan

Pendik projeleri afganistan

Afganistan belediye başkanlarından oluşan heyet Pendik Belediyesi’ni ziyaret ederek uygulanan projeler hakkında Belediye Başkanı Şahin’den bilgi aldı. Heyet üyeleri, bu projeleri Afganistan’a kazandırmak istediklerini dile getirdiler.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Pendik'e millet bahçesi sözü!

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, yeni dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Cin, önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde taahhüt ettikleri 130’a yakın projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Pendik-Kurtköy hattında metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

Satya Pendik Yayalar’da ruhsat alındı!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, projeleri ve yatırımları anlattı. İstanbul Pendik’te inşa edilecek Pendik Yayalar’da ruhsat alındı.

Pendik'e geri dönüşüm ayrıştırma tesisi inşa ediliyor!

Çevreye ve ekonomiye yararlı projeleri sürdüren Pendik Belediyesi, Türkiye’de ilk defa saatte 8 ton ayrıştırmalı tam otomatik “Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi”ni inşa ediyor.

Pendik Manzara 7/24 satışta! 375 bin TL'ye!

Öz-Bostan İnşaat, “7/24” markası ile gerçekleştireceği nitelikli konut projeleri zincirinin ilkini Pendik’te hayata geçiriyor. Manzara 7/24 isimli yeni projesini, 375 bin TL’den başlayan ön talep fırsatlarıyla görücüye çıkardı.

Pendik projeleri Afganistan'a model olacak!

Afganistan belediye başkanlarından oluşan heyet Pendik Belediyesi’ni ziyaret ederek uygulanan projeler hakkında Belediye Başkanı Şahin’den bilgi aldı. Heyet üyeleri, bu projeleri Afganistan’a kazandırmak istediklerini dile getirdiler.

Pendik projeleri afganistan Haberi

Pendik projeleri afganistan


Kandahar Belediye Başkanı Roshan Walesmal başkanlığında Jalalabad Belediye Başkanı Hamidullah Afghan, Lashkar Gah Belediye Başkanı Matiullah Bahir, Hirat Belediye Başkanı Farhad Nayeash, Shibirghan Belediye Başkanı Hossain Saleh, Ghazni Belediye Başkanı Faridoon Ahmadi, Puli Alam Belediye Başkanı Esmatullah Khalid, Chaharikar Belediye Başkanı Khuja Rohullah ile meclis üyeleri ve belediyelerin proje sorumlularından oluşan Afganistan Yerel Yönetimler heyeti Pendik’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  


5 gün sürecek Türkiye gezisinde heyet, Türkiye’deki yerel yönetimlerde kentsel dönüşüm, modern kentleşme ve kamu-özel ortak projeleri başarısını Afganistan’a da taşıyabilmek için adres olarak, öncü ve örnek projelere imza atan Pendik Belediyesini seçti. Pendik Belediyesinin kamu-özel ortaklığı ve yap-işlet-devret modeli ile ürettiği iki önemli proje olan fuar alanı ve marinayı gezen heyet, daha sonra Pendik Belediyesine geldi.  BelediyeBaşkanı Dr....