03 / 05 / 2024

pendik royal 1+1

pendik royal 1+1

Özka Ortaklar tarafından İstanbul Avrupa Yakası Pandik'te inşa edilen ve 100 konut ile 12 dükkandan meydana gelen Özka Ortaklar Pendik Royal Konutları'nda fiyatlar 159 bin liradan başlıyor...

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik Dolayoba 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dolayoba Mahallesi, 4109 Ada, 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Acnt Yapı İnşaat Vize Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acnt Yapı İnşaat Vize Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Ak tarafından kuruldu.

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Buçaklar tarafından kuruldu.

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Er ve Oğuzhan Orhan ortaklığında kuruldu.

Pme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Öztürk tarafından kuruldu.

Kys Ftm İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kys Ftm İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Öztürk tarafından kuruldu.

Zentass İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zentass İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyza Sönmez Baltacı tarafından kuruldu.

Ozan Tedarik Erişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Tedarik Erişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Ozan tarafından kuruldu.

pendik royal 1+1 Haberi

pendik royal 1+1

Özka Ortaklar Pendik Royal Konutları, İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. 


Proje, 100 konut ve 12 dükkandan oluşuyor. 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Özka Ortaklar Pendik Royal Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Konut büyüklüklerinin 60 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösterdiği Özka Ortaklar Pendik Royal Konutları'nda; fitness salonu, hamam, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, açık ve kapalı havuz, sauna ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Pendik Royal Konutları fiyat!


Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılan Pendik Royal Konutları'nda fiyatlar 159 bin liradan başlıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutlar 159 bin lira iken, 2 oda 1 salon konutlar 260 bin lira ve 3 oda...