06 / 05 / 2024

Pendik sahil otopark

Pendik sahil otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik sahile yoğun araç trafiğinin yaşandığı ilçe merkezinin ihtiyacını büyük ölçekte karşılayacak dev otopark inşa ediyor.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik ilçesi, D-100 karayolu ile sahil arasında kalan kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Pendik Devlet Hastanesi'nin ek binası inşa edildi!

Pendik Devlet Hastanesi otopark alanına inşa edilen ek hizmet binasında sona gelindi. Binada 21 metrekare büyüklüğünde doktor odası ve hastalar için de 11 adet oda bulunuyor...

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik'e 560 araçlık otopark müjdesi!

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Yolu Arasında kalan kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Pendik'e yeni otopark müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, artan nüfus ve yoğun kentleşme sonucunda ilçenin otopark ihtiyacını karşılamak için kalıcı çözümler ortaya koyuyor. 

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Pendik Balıkçılar Çarşısı'nda sona gelindi!

Pendik sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde inşaatı devam eden Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.

Pendik'te katlı otopark inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla harekete geçti. Doğu Mahallesi’nde Mostar Viyadüğü yanında katlı otopark inşaatı başladı.

Pendik sahil otopark Haberi

Pendik sahil otopark


İlçenin otopark ihtiyacını karşılamak için kolları sıvayan Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için kolları sıvadı. Kent genelinde yapılması planlanan 20 otopark kapsamında sahil alanında hayata geçirilecek olan zemin altı katlı otoparkının inşaatı başlıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından zemin altı 4 katlı olarak yapılacak otopark, 939 araç kapasiteli olacak. Toplam 27 bin 108 metrekare inşaat alanına sahip dev otoparkın önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.



Mostar Viyadükü yanına katlı otopark


Tavşantepe Metro İstasyonu yanına 120 araçlık bir otopark inşa eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde Mostar Viyadükü yanına da katlı otopark yapıyor. İhale süreci tamamlanan ve temmuz ayı içerisinde yer teslimi yapılacak olan otopark, 231 araç kapasiteli olacak. Yeni otoparkın bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.



Pendik...