02 / 05 / 2024

Pendik sahile meydan mı yapılacak

Pendik sahile meydan mı yapılacak

Pendik sahilini yeşili ve ağacı bol kent meydanına kavuşturmak üzere çalışmalar başladı. İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken, biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek.

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Pendik sahile dev otopark inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik sahile yoğun araç trafiğinin yaşandığı ilçe merkezinin ihtiyacını büyük ölçekte karşılayacak dev otopark inşa ediyor.

Pendik Belediyesi'nden acele kamulaştırma kararı!

Pendik'te Bulunan Bazı Taşınmazların Belediye Hizmet Binası, Kent Parkı, Zemin Altı Çok Katlı Otopark ve Meydan Projesi Kapsamında Pendik Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Portre Sahil'de 2+1 daireler 499 bin 500 TL'den satılıyor!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Portre Sahil, Pendik sahile yakın konumuyla yatırımcıya büyük avantaj sağlıyor. Lansman dönemine özel cazip fiyatların sunulduğu projede 2+1 daireler 499 bin 500 TL’den başlıyor.

İstanbul'da sahile otopark yapımına protesto!

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti. CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.

Pendik'te balıkçılar için modern çarşı inşa edilecek!

Pendik sahil Meydanı çalışmaları kapsamında balıkçı dükkanları için deniz kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa edilecek. İDO İskelesinin yakınında yer alacak balık çarşısının önünde otopark da bulunacak.

Pendik Dedepaşa'ya dev yatırım!

Pendik Dedepaşa Caddesi çevresindeki 248 bin metrekare alanda düzenleme çalışmaları gerçekleşecek. Çalışmaları başlayan dev proje kapsamında meydan, parklar, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme ve spor alanları yer alacak.

Pendik sahilde dev yeşil meydan için çalışmalar başladı!

İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken, biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek. Çalışmalar kapsamında karakol binası da yeniden inşa edilecek.

Pendik sahile dev yeşil meydan!

Pendik sahilini yeşili ve ağacı bol kent meydanına kavuşturmak üzere çalışmalar başladı. İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken, biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek.

Pendik Sahil Meydanı projesi görücüye çıktı!

Bütçesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan projenin maketi Pendik Belediyesinin giriş katında vatandaşlara sergilenmeye başlandı.

Teknopark otel, ofis, otopark ve meydan projesi ihaleye çıktı!

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'ın 4 yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri ihaleye çıktı. Yap İşlet Devret usulüyle 24 ayda inşa edilecek olan projede işletme süresi 25 yıl.

Pendik Sahil Meydan Projesi'nde son onaylar bekleniyor!

Pendik Sahil Meydan Projesi; 270 bin metrekare alanda birçok sosyal aktivite alanını içinde barındıracak şekilde düzenlenecek. İhale süreci tamamlanan projede Büyükşehir Belediyesi'nden son onaylar bekleniyor...

Pendik sahile meydan mı yapılacak Haberi

Pendik sahile meydan mı yapılacak


Pendik sahilini  yeşili ve ağacı bol  kent meydanına  kavuşturmak üzere çalışmalar başladı. İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken,  biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek. 


Sahil Camii ile Marina arasında kalan 122 dönümlük bölümde yürütülen Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesinin  ilk bölümü daha önce tamamlanmıştı.  Şimdi de havuzlu ve ağaçlı iki meydanın, otoparkların, kafeterya, kültür- sanat,  spor ve  dinlenme alanlarının, çocuk parklarının  olacağı son etap hayata geçiriliyor.  Maketi  bir süreden beri Pendik Belediyesinin giriş katında sergilenen  proje, Pendik Belediyesinin işbirliğinde  İBB Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler  Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.


Pendik Belediyesinden ağaç hassasiyeti


Proje alanında kalan ağaçları korumak amacıyla çalışma başlatan Pendik Belediyesi,   tek tek bütün ağaçları niteliklerine göre tesbit...