16 / 05 / 2024

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi açılıyor!

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

Ordulu Şehit Yalçın Yamaner'in ailesine ev alınacak!

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi Haberi

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Pendik Belediyesine devri tamamlanan Esenler’deki dev spor kompleksinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı. İçerisinde çeşitli sportif imkanların yanı sıra Aile Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM),İSMEK, Bilim Merkezi ve kütüphane gibi diğer hizmetlerin de bulunacağı merkez, bölgenin en önemli spor ve kültür merkezi olarak vatandaşlarla buluşacak.

Tekvando için kayıtlar başladı

Esenler’de yüzmeden basketbola pek çok alanda spor imkanı sunacak olan Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi'nde ilk olarak tekvando eğitimi başlıyor. 2003-2011 doğumlu çocuklara yönelik verilecek kursun önkayıtları belediyenin WEB sitesinden alınacak. Kurs ve kesin kayıt, 31 Ocak 2018 Çarşamba günü Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi'nde...