29 / 08 / 2024

pendik ŞML Otomotiv İnşaat

pendik ŞML Otomotiv İnşaat

ŞML Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Şamlı ve Zihni Şamlı tarafından 20 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Pendik'te kuruldu.

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Altin tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Işık ve Murat Işık ortaklığında kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

pendik ŞML Otomotiv İnşaat Haberi

pendik ŞML Otomotiv İnşaat

ŞML Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Şamlı ve Zihni Şamlı tarafından 20 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Pendik'te kuruldu. 


ŞML Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve Turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...