02 / 05 / 2024

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.



Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ a) Beton, çimento, tuğla, kiremit, alçı, harç, kireç, mozaik, inşaat demiri, kalıp ve iskele elemanları, iç ve dış dekorasyon malzemeleri, elektrik ve mekanik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti b) Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti METAL a) Metaller, metal cevherleri ve inşaat demiri, profillerin ve aksesuarlarının toptan ticareti TEDARİK a) Tedarik ve ihale hizmetleri yapmak ELEKTRİK a) Elektrik malzemeleri ve armatürlerinin ticaretini yapmak OTOMOTİV -Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek. -Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. -Otomobil sektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımı onarımı iç ve dış bakımı ve yedek parçalarının toptan alımı ve satımı ithalatını ve ihracatını yapmak. -Otomotiv aksam ve parçaları aksesuarları akümülatörlerin toptan alımı, satımı ithali ihracı ve pazarlaması.
 


Geri Dön