06 / 05 / 2024

Pendik Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Pendik Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksinin yapımı hızla sürüyor. Tamamlandığında Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin Haziran 2016’da tamamlanması hedefleniyor.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Pendik Kaynarca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

İçerisinde yüzme havuzu ve birçok spor salonunu barındıracak olan Pendik Kaynarca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı. 

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, spor komplekslerinin inşalarına da birbiri ardına başlıyor.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi açılıyor!

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Pendik Esenler Spor Kompleksi yılbaşında açılacak!

Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler Spor Kompleksi'nin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basketbol salonu inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yapılması düşünülen basketbol salonu projesine Mart ayı içinde start vererek temel atmayı planlıyor. Proje 2 yıl içerisinde bitirilecek.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Pendik Spor Kompleksi ne zaman açılacak Haberi

Pendik Spor Kompleksi ne zaman açılacak


Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksinin yapımı hızla sürüyor. Tamamlandığında Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin Haziran 2016’da tamamlanması hedefleniyor.


Projesi Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan Esenler Spor Komplesinin inşasına 2014 Mart ayında İl Özel İdaresi tarafından başlandı.  İdarenin kapanmasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilen tesisin yapımı büyük bir hızla  devam ediyor.  Çelik konstrüksiyon üzerinde yükselen kompleksin kaba inşaatı tamamlandı. Toplam 12 bin metrekare alana sahip olacak tesisin iç mekân düzenlemelerine başlandı. 2016 Haziran’da bitirilmesi hedeflenen tesisin içinde yüzme havuzu, basketbol salonu, çok amaçlı salon, fitness salonu, minder sporları alanı, kafeterya, kreş, ofisler ve sinema salonu yer alacak. Ayrıca gençler için etüt merkezinin de bulunacağı kompleks, tamamlandığında bölgenin en önemli spor ve kültür merkezi olacak. 



Pendik...