04 / 05 / 2024

pendik still istanbul comfort

pendik still istanbul comfort

1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerine yer verilen Still İstanbul Comfort, Anadolu Yakası Pendik'te Yeşilyurt İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede fiyatlar 1+1'lerde 240 bin TL'den başlıyor...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Pendik Norm İstanbul fiyat!

Pendik Norm İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi!

Lens Yapı imzasıyla Lens İstanbul projesinde teslimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projede 1+1'leri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi...

Pendik Lens İstanbul fiyat listesi!

Lens Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Lens İstanbul projesinde yüzde 25 peşin 60 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Peki projede konur fiyatları ne kadar? İşte Pendik Lens İstanbul fiyat listesi...

Pendik Lens İstanbul nerede?

33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde  anahtar teslimleri yakında başlayacak. Peki Pendik Lens İstanbul nerede?

Pendik Lens İstanbul ödemeleri!

Pendik Lens İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Pendik Lens İstanbul iletişim!

Pendik Lens İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.162 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. 

Pendik Lens İstanbul ödeme koşulları!  

Pendik Lens İstanbul ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Lens Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen proje  1.162 adet daireden oluşuyor.

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

pendik still istanbul comfort Haberi

pendik still istanbul comfort

Still İstanbul Comfort, Pendik'te Yeşilyurt İnşaat tarafından konumlandırılıyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.


1 oda 1 salon tip konutlarda ara kat satışları tamamlanan Still İstanbul Comfort Evleri'nde bahçe kat 1 oda 1 salon daire tiplerinin satışları ise devam ediyor.


8 blok olarak planlanan Still İstanbul Comfort Konutları'nın büyüklükleri 56 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.


Pendik Still İstanbul Comfort toplam 175 adet daireden oluşuyor. Projede, dinlenme alanları, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları, Türk hamamı gibi alanlar yer alıyor.


Still İstanbul Projesi ödeme koşulları kapsamında kredili satışlarda yüzde 5 indirim üzerinden 4 taksit yapılabiliyor, vadeli satışta ise liste fiyatı üzerinden yüzde...